Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bullets S01E01: psychologische thriller uit Finland

  •  
12-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bullets
Een kat-en-muisspel tussen twee sterke vrouwen.
In 2015 maakte de Finse regisseur Pete Riski een commercial voor het kauwgommerk Wrigley dat hem in een klap op de kaart zette. In het nog geen twee minuten durende filmpje maakte hij, volgens sommigen, ‘de meest romantische film aller tijden’. In vier dagen was de commercial al twee miljoen keer gedeeld.
De psychologische thriller Bullets is zijn seriedebuut en ook hier zie je zijn talent voor spanningsopbouw. De serie gaat over de getalenteerde undercover agente Mari (Krista Kosonen), die infiltreert in het netwerk van een ronselaar voor zelfmoordterroristen. Maar deze Madina (Sibel Kekilli), wier bijnaam de zwarte weduwe luidt, is een ambique vrouw, waarvan je niet weet of ze goed of slecht is.
7717.w1152.0.a0ec723
Het kat-en-muisspel dat zich tussen de twee sterke vrouwen ontwikkelt, maakt Bullets onweerstaanbaar spannend. Bullets werd ontwikkeld door producer Minna Virtanen. Het scenario is van Antii Pesonen.
Bullets S01, vanaf 13 november 2019 bij Ziggo Movies & Series, en tevens terug te kijken bij Lumiere
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief