Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bored to Death verschijnt op Ziggo

  •  
30-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bored to Death
Jason Schwartzman (Rushmore) speelt een neurotische privé-detective in de komische misdaadserie van HBO.
Schrijver Jonathan Ames (Jason Schwartzman) kan maar niet stoppen met drinken en wiet roken, waarna zijn vriendin (Olivia Thirlby) hem besluit te verlaten. Om de pijn enigszins te verzachten duikt hij in zijn favoriete roman: 'Farewell, My Lovely' van Raymond Chandler. Door het lezen van het boek raakt hij geïnspireerd om een advertentie te plaatsen op het internet en zijn diensten (zonder vergunning) aan te bieden als privé-detective. Zach Galifianakis (Baskets) is in de serie te zien als zijn beste vriend Ray Hueston en Ted Danson ( The Good Place ) speelt zijn soort van mentor George Christopher. Bored to Death werd bedacht door Jonathan Ames (hij vernoemde het hoofdpersonage naar zichzelf), bekend van de serie Blunt Talk en het boek You Were Never Really Here , dat onlangs verfilmd werd met Joaquin Phoenix in de hoofdrol.
Alle drie de seizoenen van Bored to Death (24 afleveringen) zijn vanaf 1 december te zien bij Ziggo Movies & Series. De ooit door HBO geplande film lijkt te zijn geschrapt.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief