Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bird Box Barcelona: eerste blik op Spaanse spin-off-film van Netflix

  •  
09-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
507 keer bekeken
  •  
BirdBoxBarcelona

© Andrea Resmini / Netflix

De Spaanstalige spin-off van de horrorfilm met Sandra Bullock volgt geblinddoekte overlevenden die proberen weg te komen uit de desolate straten van Barcelona.

Foto credit: Andrea Resmini / Netflix

De dystopische thriller Bird Box krijgt een Spaanstalige spin-off die op 14 juli wereldwijd op Netflix verschijnt. Bird Box Barcelona speelt zich net als de originele horrorfilm uit 2018 af in een post-apocalyptische wereld waarin het openen van je ogen de dood tot gevolg heeft. Het verhaal volgt Sebastian (Mario Casas), die probeert te overleven in de verlaten straten van Barcelona en een ongemakkelijke alliantie vormt met andere overlevenden die de stad ook proberen te verlaten. Een van de bijrollen is voor de Britse actrice Georgina Campbell. Bird Box Barcelona is afkomstig van Àlex en David Pastor, die eerder al het einde van de wereld verbeeldden in films als Los últimos días en Carriers. Barcelona wordt de eerste van een aantal spin-off’s die zich afspelen in verschillende landen.

Het originele Bird Box met Sandra Bullock werd geregisseerd door Susanne Bier (The Night Manager). Netflix zou momenteel tevens werken aan ook nog een officieel vervolg op die film.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief