Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Big Little Lies: eerste blik op tweede seizoen

  •  
14-04-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Big Little Lies S02
Reese Witherspoon en Nicole Kidman krijgen straks gezelschap van niemand minder dan Meryl Streep.
Reese Witherspoon , Nicole Kidman , Laura Dern, Zoë Kravitz en Shailene Woodley keren allemaal terug voor het tweede seizoen van Big Little Lies. Het eerste seizoen eindigde SPOILER met de dood van Perry (Alexander Skarsgård), die door Bonnie (Kravitz) van de trap af werd geduwd. De vrouwen vertelden aan de politie dat hij zelf viel, maar Perry's moeder (Meryl Streep) komt toch nog een aantal vragen stellen over de dood van haar zoon, die getrouwd was met Celeste (Kidman) Het tweede seizoen werd bedacht door Liane Moriarty, de schrijfster van het boek waar de eerste reeks op werd gebaseerd. Het scenario is weer afkomstig van David E. Kelley (Boston Legal). Alleen regisseur Jean Marc-Vallée ( Sharp Objects ) keert niet terug; hij werd vervangen door Andrea Arnold (American Honey).
Big Little Lies S02 is in Amerika vanaf 9 juni wekelijks te zien op HBO. Als het goed is gaat het tweede seizoen bij ons niet veel later in première bij Ziggo Movies & Series.
Lees ook de recensie van Big Little Lies en beluister de soundtrack.
Update: seizoen twee is vanaf 10 juni wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief