Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Beyond Paradise: tweede seizoen gaat in april van start op BBC First

  •  
12-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4288 keer bekeken
  •  
Beyond Paradise – Group V3

© BBC / BritBox / Red Planet Pictures

Inspecteur Humphrey Goodman en zijn team krijgen onder meer te maken met een moord aan boord van een stoomtrein en een vermiste docent.

Het tweede seizoen van Beyond Paradise gaat na de première op BBC One (op 22 maart) ook al snel van start op de Nederlandse televisie: vanaf maandag 8 april zie je elke week een nieuwe aflevering. Beyond Paradise is een spin-off van Death in Paradise en volgt Humphrey Goodman (Kris Marshall) als politie-inspecteur in het kustplaatsje Shipton Abbott. In elke aflevering (zes stuks in totaal) staat een nieuwe misdaad centraal en dit seizoen krijgen Goodman en zijn team onder meer te maken met een moord aan boord van een stoomtrein en een vermiste leraar. De inspecteur kijkt ondertussen samen met zijn verloofde Martha (Sally Bretton) naar opties voor het stichten van gezin, terwijl Martha's moeder zich stort op de wereld van het online daten. En tot slot dreigt een goedbedoeld gebaar van Esthers dochter Zoe (Melina Sinadinou) een lang bewaard geheim bloot te leggen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief