Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Berlin: Netflix onthult trailer voor spin-off van La Casa de Papel

  •  
28-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6436 keer bekeken
  •  
BERLIN_S01_E01_20221212_175_tamaraarranz

© Tamara Arranz / Netflix

Voor de gebeurtenissen in La Casa de Papel stelt Berlin (Pedro Alonso) een eigen team van criminelen samen om 44 miljoen dollar aan juwelen buit te maken.

Vanaf 29 december kun je op Netflix kijken naar Berlin, een spin-off van La Casa de Papel die draait om het door Pedro Alonso gespeelde personage. De reeks speelt zich af voor de gebeurtenissen in de originele misdaadserie en volgt Berlin tijdens zijn hoogtijdagen, wanneer hij een van zijn meest gewaagde plannen voorbereidt: de diefstal van 44 miljoen dollar aan juwelen. Daarvoor stelt hij een eigen team van criminelen samen: cybersecurity expert Keila, zijn hoog opgeleide vriend Damián, de losbandige Cameron, slotenmaker Roi en de in wapens en gadgets gespecialiseerde Bruce. De spin-off werd gemaakt door La Casa de Papel-bedenker Álex Pina en Esther Martínez Lobato. Het tweetal was eerder ook verantwoordelijk voor de Netflix-serie Sky Rojo.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief