Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Beck: seizoen negen vanaf eind juli op NPO 3

  •  
27-06-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
602 keer bekeken
  •  
Beck
De rechercheur wordt alweer enige jaren geflankeerd door jongere acteurs als Jennie Silfverhjelm en Kristofer Hivju (Game of Thrones).
Beck is 25 jaar oud. Het Zweedse misdaaddrama ging in juni 1997 in première. Acteur Peter Haber (1952), lijkt intussen, na vijftig afleveringen, met zijn personage te zijn vergroeid. In het achtste seizoen was al te zien dat Beck (Haber) het tegenwoordig rustiger aan doet: hij is gepensioneerd, maar dat zegt niet zoveel: het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zodoende zal de oud-rechercheur in het negende seizoen - waarvan het filmen in februari begon in Stockholm - ook vast van de zijlijn of in de spreekwoordelijke frontlinie zijn bevindingen over misdaadzaken al dan niet ongevraagd blijven uitspuwen. Terwijl zijn jongere collega’s, zoals Steinar Hovland (Hivju) en onderzoeksleider Alexandere Beijer (Silfverhjelm), zijn adviezen opvolgen.
Beck S09 is vanaf 30 juli te zien op NPO 3 en NPO Plus.
Update: de première is inmiddels vervroegd naar 23 juli.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief