Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Avatar: The Last Airbender: trailer en datum voor fantasyserie van Netflix

  •  
23-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6062 keer bekeken
  •  
Avatar_-The-Last-Airbender-Live-Action

© Netflix

Na de geflopte filmadaptatie van M. Night Shyamalan uit 2010 waagt Netflix een nieuwe poging met een achtdelige live-action-bewerking van de geliefde animatieserie.

Na Cowboy Bebop komt Netflix opnieuw met een live-action-verfilming van een geliefde animatieserie. Het gaat om een achtdelige (elke aflevering duurt 60 minuten) bewerking van Avatar: The Last Airbender, dat in 2010 al eens door M. Night Shyamalan werd bewerkt tot een weinig succesvolle bioscoopfilm. Avatar: The Last Airbender speelt zich af in een verwoeste wereld waarin sommige mensen de vier elementen (water, aarde, vuur en lucht) kunnen manipuleren. De jonge Aang (Gordon Cormier) is de laatste 'airbender' en lijkt voorbestemd om de volgende Avatar (ofwel: meester van alle vier de elementen) te worden, maar daarvoor moet hij een einde maken aan de tirannie van vuurheer Ozai (Daniel Dae Kim). De live-action-bewerking van de animatieserie was in handen van showrunner Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita).

Avatar: The Last Airbender verschijnt donderdag 22 februari op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief