Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Avatar: The Last Airbender krijgt tweede en derde seizoen op Netflix

  •  
06-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4345 keer bekeken
  •  
Avatar_-The-Last-Airbender-Live-Action

© Netflix

Netflix werkt aan twee nieuwe seizoenen van de grootschalige fantasyserie, waarmee het verhaal van Aang (Gordon Cormier) straks ten einde zal komen.

Streamingdienst Netflix heeft Avatar: The Last Airbender verlengd met een tweede en een derde seizoen. Het verhaal zal met het derde seizoen worden afgesloten. De premièredata en het aantal afleveringen van de nieuwe seizoenen worden op een later moment bekendgemaakt. Avatar: The Last Airbender is een live-action tv-bewerking van de Japanse animatieserie met dezelfde naam. De serie speelt zich af in een verwoeste wereld waarin sommige mensen de vier elementen (water, aarde, vuur en lucht) kunnen manipuleren. De jonge Aang (Gordon Cormier) is de laatste 'airbender' en lijkt voorbestemd om de nieuwe Avatar (ofwel: meester van alle vier de elementen) te worden, maar daarvoor moet hij een einde maken aan de tirannie van vuurheer Ozai (Daniel Dae Kim). De animatieserie werd in 2010 ook al eens bewerkt tot een door de pers gekraakte bioscoopfilm. De huidige tv-bewerking van Netflix is afkomstig van Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief