Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Atlas: trailer voor Netflix-film met Jennifer Lopez

  •  
23-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
192 keer bekeken
  •  
Atlas

© Netflix

De sciencefictionfilm volgt een misantropische en paranoïde data-analist (Jennifer Lopez) die op AI moet vertrouwen in een ultieme poging om de wereld te redden.

Na het vorig jaar verschenen The Mother is Jennifer Lopez binnenkort opnieuw te zien in een Netflix-film: het door haarzelf geproduceerde Atlas verschijnt vrijdag 24 mei bij de vod-dienst. De zangeres en actrice geeft in de sciencefictionfilm gestalte aan Atlas Shepherd, een briljante maar misantropische data-analist die een sterk wantrouwen koestert tegen kunstmatige intelligentie. Ze neemt deel aan de onderschepping van een losgeslagen AI-robot waarmee ze een mysterieus verleden deelt. Maar wanneer de situatie uit de hand loopt, blijkt vertrouwen op AI haar enige kans om de toekomst van de mensheid te redden. Lopez is in Atlas te zien samen met onder anderen Sterling K. Brown (This Is Us), Simu Liu (Shang-Chi) en Lana Parrilla (Once Upon a Time). De film werd geregisseerd door Brad Peyton, bekend van grootschalige actiefilms als San Andreas en Rampage en Netflix-titels als Frontier en Daybreak.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief