Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

All About the Washingtons: sitcom met Rev Run

  •  
18-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
All About the Washingtons
Rev Run doet zijn oude realityshow Run's House nog eens dunnetjes over.... deze keer als sitcom op Netflix.
Rev Run (echte naam Joseph Simmons) was één van de oprichters van de beroemde hiphop formatie Run-DMC en had later ook nog succes op televisie met Run's House, een realityshow van MTV waarin hij en zijn gezin met een camera gevolgd werden. Rev en zijn vrouw Justine spelen straks aangedikte versies van zichzelf in de nieuwe sitcom All About the Washingtons op Netflix. Rev Run is in de serie te zien als DJ Joey Speed, een hiphop legende die na een succesvolle carrière besluit om zijn Adidasjes (natuurlijk ook een handelsmerk van Run-DMC) aan de wilgen te hangen. Dat betekent wel dat hij voortaan thuis voor de kinderen moet zorgen, zodat nu Justine carrière kan maken. De kinderen van het echtpaar worden dit keer overigens wel gespeeld door acteurs.
Het eerste seizoen van All About the Washingtons (tien afleveringen) verschijnt 10 augustus op Netflix. De sitcom werd bedacht door Jeremy Bronson ( Speechless ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief