Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Absentia vanaf 22 februari bij Videoland

  •  
21-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Absentia
Stana Katic (Castle) speelt een ooit spoorloos verdwenen FBI-agente die plots weer opduikt.
Absentia is afkomstig van Amazon Prime, waar de serie momenteel nog exclusief te bekijken is, maar daar komt straks verandering in: volgende maand zal ook Videoland het eerste seizoen in het aanbod opnemen. De hoofdrol in de thriller is voor Stana Katic, die vooral bekend is van haar rol naast Nathan Fillion in Castle. Katic is in Absentia te zien als Emily Byrne, een FBI-agente die ooit spoorloos verdween. Ze wordt uiteindelijk in absentia doodverklaard, maar duikt zes jaar later weer op in een hutje in de bossen. Ze herinnert zich echter niets van de jaren dat ze vermist is geweest. Eenmaal terug ontdekt Byrne dat haar man (Patrick Heusinger) inmiddels met een andere vrouw is getrouwd en raakt ze ook weer snel betrokken bij een reeks moorden. Paul Freeman, Cara Theobold, en Ralph Ineson hebben bijrollen.
Het eerste seizoen van Absentia (10 afleveringen) is vanaf 22 februari te bekijken op Videoland. De makers zijn momenteel voor Amazon bezig met een tweede seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief