Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

A Beautiful Life: trailer voor muzikale dramafilm uit Denemarken

  •  
09-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1975 keer bekeken
  •  
A BEAUTIFUL LIFE_220616_9336_foto-Martin Dam Kristensen

© Martin Dam Kristensen / Netflix

Een visser (singer-songwriter Christopher) die heel aardig blijkt te kunnen zingen beleeft op zijn weg naar succes een romance met een muziekproducent (Inga Ibsdotter Lilleaas).

Foto credit: Martin Dam Kristensen / Netflix

Op de dag van de start van het songfestival onthulde Netflix de trailer voor het muzikale drama A Beautiful Life. De film markeert de eerste hoofdrol voor de Deense zanger Christopher, die ooit begon met het coveren van nummers van anderen maar later in eigen land een aantal nummer-1-hits zou scoren met eigen werk. In A Beautiful Life geeft hij gestalte aan Elliott, een visser die heel aardig blijkt te kunnen zingen en ontdekt wordt door de succesvolle muziekmanager Suzanne. Suzanne koppelt hem op professioneel vlak aan haar van haar vervreemde dochter - en eveneens muziekproducent - Lily (Inga Ibsdotter Lilleaas) en op hun moeizame weg naar sterrendom bloeit er ook een romance op. Ardalan Esmaili (Snabba Cash) vertolkt een van de bijrollen en Mehdi Avaz (Toscana) tekende voor de regie.

A Beautiful Life verschijnt 1 juni op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief