Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

3%: derde seizoen onthult een trailer

  •  
14-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3% S02
De dystopische dramaserie uit Brazilië komt op 7 juni terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
Het dystopische 3% speelt zich af in een toekomst waarin de kloof tussen arm en rijk gigantisch is geworden. Het grootste deel van de bevolking leeft in armoede, terwijl een klein groepje mensen zich begeeft in een paradijselijke omgeving, die bekend staat als the Offshore. En om toe te treden tot the Offshore moet je een onwaarschijnlijk brute selectieprocedure door zien te komen, die door slechts drie procent van de deelnemende kandidaten succesvol wordt afgesloten. Inmiddels hebben verschillende van de afgevallen kandidaten een eigen plan bedacht, maar verloopt de uitvoering niet zoals gepland. De hoofdrol in de door Pedro Aguilera bedachte serie is voor Bianca Comparato en César Charlone (de cinematograaf van City of God) regisseerde een aantal van de afleveringen.
Het derde seizoen van 3% is vanaf 7 juni te bekijken op Netflix. Bekijk hieronder de  trailer. Onlangs keerde ook de Braziliaanse serie O Mecanismo terug naar Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief