Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

13 Reasons Why: Netflix onthult trailer

  •  
08-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
13 Reasons Why
We zagen al een korte teaser plus een aantal foto's, maar nu heeft Netflix de volledige trailer vrijgegeven.
13 Reasons Why draait om de zelfmoord van Hannah Baker (Katherine Langford) en een dertiental geluidsopnamen die ze achterliet voor klasgenoot Clay (Dylan Minette). Op de tapes licht ze haar daad toe aan de hand van dertien redenen / personen. In seizoen twee zien we de verdere nasleep van Hannah’s dood en volgen we de andere personages op hun moeizame weg naar herstel. De school Liberty High bereidt zich voor op een rechtszaak, maar iemand probeert de waarheid achter haar dood echter uit alle macht verborgen te houden. Een reeks onheilspellende polaroids leiden Clay en zijn klasgenoten vervolgens naar een nieuw complot omtrent een vreselijk geheim. Naast waarschuwingen voorafgaand aan de afleveringen wordt de serie dit jaar opnieuw aangevuld door een talkshow, waarin de cast onderwerpen als depressie en seksueel misbruik bespreekt.
Vanaf 18 mei kun je op Netflix kijken naar dertien nieuwe afleveringen van de serie. Lees ook onze recensie van 13 Reasons Why en beluister daarnaast de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief