Sfeerfoto van BNNVARA
BNNVARA

BNNVARA

Vóór vooruitgang, vrijheid en verandering

We denken dat het beter kan: open, gelijkwaardig en rechtvaardig. Dit bereiken we niet alleen, dus sluit jij je aan?

VARAgids

Contact met de afdeling Ledenservice
Postadres: Postbus 175, 1200 AD Hilversum
Telefoon: 0900-0123 (geen extra kosten. Op werkdagen, tijdens kantooruren.)

Heb je een vraag over de VARAgids? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.
Bezorgmoment VARAgids bij onze abonnees:
Normaliter ontvangen onze abonnees uiterlijk woensdag vóór de startdatum van de VARAgids.

Op woensdagmiddag de VARAgids niet óf beschadigd ontvangen? Geef dit direct door via het BNNVARA-account, de medewerkers van de afdeling Ledenservice of via onderstaand contactformulier.
Wij sturen dan zo snel als mogelijk – en uiteraard kosteloos – nogmaals de VARAgids.

Nazending aangevraagd? 
Wij bieden de nazending dezelfde werkdag aan bij PostNL, anders gaat deze pas de eerstvolgende werkdag met de post mee.
===
VARAgids Avondeditie
Wie zijn de gasten in DWDD, Op1 of Jinek? En hoe goed is die nieuwe Netflix-documentaire die vanaf vandaag online staat? In de vernieuwde VARAgids-Avondeditie iedere werkdag voorpret bij de tv-avond die komen gaat! Ga naar onze website voor meer informatie en om u aan te melden voor onze nieuwsbrief! VARAgids Avondeditiewebsite
Wat is mijn relatienummer?
Wij hebben het relatienummer bevestigd per brief of per e-mail. Als abonnee van de VARAgids is het relatienummer (Relnr) te vinden op de voorkant van de VARAgids; net boven de adresgegevens. (Totaal 8 cijfers, zónder VTM+nummer) Is het relatienummer niet bekend of te vinden? Neem dan contact op met de afdeling Ledenservice.
Hoe kan ik een wijziging doorgeven?
Een verhuizing of bijvoorbeeld een naamswijziging doorgeven? Doe dit direct zelf via het BNNVARA-account! Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!


Op welke manier kan ik betalen?
Betalen gaat via acceptgiro of per automatische incasso. Het makkelijkst gaat de betaling via automatische incasso. Neem contact op met de medewerkers van de afdeling Ledenservice om een machtiging af te geven en geen omkijken meer te hebben naar de betaling.
VARAgids niet of beschadigd ontvangen
De VARAgids wordt uiterlijk woensdag voor ingangsdatum bij onze abonnees bezorgd. De VARAgids niet óf beschadigd ontvangen? Geef dit direct door via het BNNVARA-account! Wij sturen dan zo snel als mogelijk – en uiteraard kosteloos – nogmaals de VARAgids.

Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in! Zodra het abonnement aan je account gekoppeld is, kun je via Self-service een nazending van de VARAgids aanvragen.

Je kunt uiteraard ook contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Ledenservice door onderstaand contactformulier in te vullen.
Bezorging tijdelijk op een ander adres?
Het is mogelijk om de VARAgids tijdelijk op een ander adres in Nederland te laten bezorgen. Wij willen dit, in verband met het drukproces, wel minimaal twee weken van te voren weten.

Regel het zelf via het BNNVARA-account: Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in! Zodra het abonnement op de VARAgids aan je account gekoppeld is, kun je via Self-service een tijdelijk bezorgadres doorgeven.

Bezorging tijdelijk stoppen?
Het is mogelijk om de verzending van de VARAgids tijdelijk te stoppen. Wij willen dit wel, in verband met het drukproces, minimaal twee weken van te voren weten. Neem contact op met de medewerkers van de Ledenservice om het te regelen!
Hoe kan ik abonnee worden op de VARAgids?
Ga naar onze website: varagids.nl/wordabonnee en kies een speciale aanbieding of neem contact op met onze afdeling Ledenservice.
Ik woon in het buitenland, kan ik een abonnee worden van de VARAgids?
Het is mogelijk om de VARAgids in het buitenland te ontvangen, zolang je woonachtig bent in de EU.
De abonnementsprijs voor het ontvangen van de VARAgids in het buitenland bedraagt
€ 250,00 per kalenderjaar, inclusief de kosten voor verzending van de VARAgids in de EU.

Interesse in een abonnement in het buitenland? Neem contact op met de afdeling Ledenservice. Wij zijn elke werkdag, tijdens kantooruren, bereikbaar via +31 88 6766 666 – vraag naar de afdeling Ledenservice - of maak gebruik van onderstaand contactformulier.
Tarieven en betaling
De abonnementstarieven 2020 zijn:

          Automatische incasso:                  Acceptgiro: 
Per kwartaal           € 17,50                                                € 19,00
Per halfjaar             € 34,50                                                € 36,00
Per jaar                    € 67,50                                                € 69,00

Bij een actieabonnement kunnen andere prijzen gelden.
Kijk voor speciale aanbiedingen voor nieuwe abonnees op onze website: varagids.nl/wordabonnee
De abonnementsprijs voor het ontvangen van de VARAgids in het buitenland bedraagt
€ 250,00 per kalenderjaar, inclusief de kosten voor verzending van de VARAgids in de EU.


Wanneer moet het abonnement betaald zijn?
De betaling van je abonnement moet vóórdat de nieuwe abonnementsperiode ingaat voldaan zijn.
Als je een automatische machtiging hebt afgegeven voor betaling, dan zullen wij circa zeven dagen voor aanvang van de nieuwe abonnementsperiode het bedrag incasseren van het door je opgegeven rekeningnummer. De acceptgirokaart ontvang je ongeveer vier weken voor de nieuwe abonnementsperiode.
Hoe kan ik opzeggen?
Het snelst regel je dit door telefonisch contact op te nemen met de medewerkers van onze afdeling Ledenservice.
Wat is mijn opzegtermijn?
Een abonnement voor onbepaalde tijd is op ieder moment opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Het opzeggen van een actieabonnement kan tot uiterlijk een maand voor het einde van de actieperiode. Een actieabonnement kan niet tussentijds gestopt worden.
BNNVARA Hoe zit dat?
De programma’s van BNNVARA worden sinds 24 augustus 2017 uitgezonden onder de vlag van het merk BNNVARA. Niet meer in de oude hokjes, maar overal dwars doorheen als één uitgesproken mediamerk. Bij BNNVARA maken we ons hard voor een vrije en sociaal rechtvaardige samenleving waarin iedereen mag meedoen. Met de energie, lef en humor die je gewend bent. En met de programma’s en presentatoren die bij ons passen. We maken programma’s als #BOOS, DWDD, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Sophie in de Mentale Kreukels, Zembla, 3 op Reis, Pauw en First Dates.

De verkozen leden die de leden van BNNVARA vertegenwoordigen, werken actief mee aan de koers van de omroep. Sinds 1 september 2018 gebeurt dit vanuit een gezamenlijke Ledenraad BNNVARA. Daardoor kunnen we onze leden nog beter kunnen betrekken bij alles wat BNNVARA maakt. De Ledenraad BNNVARA ziet erop toe dat de waarden van BNN en VARA geborgd zijn en blijven binnen BNNVARA. Vertaald naar nu natuurlijk, want stilstaan is geen optie. Nooit geweest ook. De maatschappelijke mediaorganisatie BNNVARA wil een breed publiek informeren, raken, amuseren en aan het denken zetten. Vanuit onze betrokkenheid en met een positief kritische blik blijven we het publieke debat stimuleren.

De VARAgids is een los merk van BNNVARA. Abonnees van de VARAgids ontvangen de gids thuis. Daarnaast is de VARAgids ook los in de winkel te koop. Kijk voor meer informatie op www.varagids.nl.
Contact - Contactformulier VARAgids

Staat het antwoord op uw vraag niet tussen bovenstaande veelgestelde vragen? Klik dan hier voor het contactformulier.