Sfeerfoto van VARAgids

VARAgids

De VARAgids online heeft uitgelichte artikelen, allerlei winacties, podcasts en het tv-overzicht.
VARAgids

MAAK UW ACCOUNT AAN

VARAgids Account header
Een account aanmaken op VARAgids.nl zorgt ervoor dat u voortaan eenvoudiger deelneemt aan winacties, u uw gegevens centraal kunt beheren en wijzigingen kunt doorgeven. Verhuist u bijvoorbeeld, of ontvangt u de VARAgids tijdelijk graag op een ander adres, dan is dat zo doorgegeven. Daarnaast vraagt u makkeliijk een nazending van de VARAgids aan, meldt u zich af en aan voor nieuwsbrieven en is uw contact met ons inzichtelijk. 
De VARAgids is onderdeel van BNNVARA, bij het aanmaken van een account ziet u daarom het BNNVARA-logo in het pop-upscherm.
Omdat het aanmaken van een account niet voor iedereen voor zich spreekt, logisch ook, helpen we u graag een stuk op weg. Hieronder vindt u een stappenplan voor het aanmaken van een account. Heeft u bij of na het volgen van deze stappen toch nog vragen, neem dan contact met op ons en we helpen graag verder.

Stappenplan voor het account aanmaken

Stap 1

Klik rechtsboven op het witte icoon van een pop. Er verschijnt een pop-upscherm.
VARAgids account, stap 1

Stap 2

Klik in het pop-upscherm op de onderstreepte tekst "Maak 'm hier aan". Het pop-upscherm ververst.
VARAgids account, stap 2

Stap 3

Registreer u door achtereenvolgens een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord op te geven. Voor de gebruikersnaam en het wachtwoord geldt dat u een nieuwe en zelfbedachte gebruikersnaam en zelfbedacht wachtwoord invoert. Bij 'Herhaal wachtwoord' voert u nogmaals het zelfbedacht wachtwoord in, ter controle.
Bij het e-mailadres vult u uw eigen e-mailadres in, waarop u eventuele mail wenst te ontvangen.
Om een account aan te maken is het verplicht om akkoord te gaan met de voorwaarden van BNNVARA. Vink daarom de betreffende box aan.
U registreert zich ten slotte door op de rode button "REGISTREER" te klikken.
VARAgids account, stap 3

Stap 4

Bij een succesvolle afronding van stap 3, ontvangt u een e-mail van BNNVARA bij het door u opgegeven e-mailadres met een activeerlink. Ga naar uw mail (controleer eventueel de SPAMfolder wanneer u niets hebt ontvangen) en klik op de activeerlink in de mail.

Stap 5

Vul de gegevens in uw account aan. U kunt “Mijn gegevens” aanpassen door op de button “WIJZIGEN” te klikken.
VARAgids account, stap 5

Stap 6

Koppel uw account aan uw lidmaatschap en/of abonnement onder het kopje "Mijn lidmaatschappen".* Klik op "Lidmaatschappen koppelen" en vul in het volgende scherm uw relatienummer en postcode in. Uw relatienummer vindt u op de voorkant van uw VARAgids. Houd er rekening mee dat uw relatienummer acht cijfers betreft. In de onderstaande afbeelding ziet u om welke cijfers dit gaat:
VARAgids account aanmaken, stap 6
*Het kan zijn dat uw lidmaatschap/abonnement reeds gekoppeld is, doordat ons systeem de gegevens automatisch checkt. In dat geval hoeft u niet meer handmatig te koppelen.
VARAgids account, stap 6

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u aan voor de wekelijkse VARAgids Avondeditie!