Logo VARAgids
De VARAgids online heeft uitgelichte artikelen, allerlei winacties, podcasts en het tv-overzicht.

VARAgids-app

De VARAgids lezen op uw smartphone of tablet? U heeft altijd de VARAgids bij de hand met de gratis VARAgids-app. Met de app heeft u digitaal toegang tot alle artikelen en een actueel tv-overzicht. Ook heeft u toegang tot het archief met oude gidsen. Met handige voorleesfunctie. 

Download de VARAgids-app en lees de gids gemakkelijk digitaal:

Log in met uw account
Om gebruik te kunnen maken van de digitale VARAgids heeft u een BNNVARA-account nodig. Deze moet gekoppeld zijn aan uw VARAgids-abonnement. Met uw BNNVARA-account (e-mailadres en wachtwoord) kunt u daarna inloggen in de VARAgids App.  

Hieronder vindt u een stappenplan voor het aanmaken van een account en het koppelen van VARAgids-abonnement. Heeft u bij of na het volgen van deze stappen toch nog vragen, neem dan contact met op ons en we helpen graag verder.

Uw account aanmaken

Stap123

Stappenplan

Stap 1: Klik rechtsboven op het witte icoon van een pop. Er verschijnt een pop-upscherm.

Stap 2: Klik onderaan het pop-upscherm op de knop "Maak een account aan". Het pop-upscherm ververst.

Stap 3: Registreer u door achtereenvolgens een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord op te geven. Voor de gebruikersnaam en het wachtwoord geldt dat u een nieuwe en zelfbedachte gebruikersnaam en zelfbedacht wachtwoord invoert. Bij 'Herhaal wachtwoord' voert u nogmaals het zelfbedacht wachtwoord in, ter controle. Om een account aan te maken is het verplicht om akkoord te gaan met de voorwaarden van BNNVARA. U registreert zich door op de knop "REGISTREER" te klikken. 

stap45

Stap 4: Bij een succesvolle afronding van stap 3, ontvangt u een e-mail van BNNVARA bij het door u opgegeven e-mailadres met een activeerlink. Ga naar uw mail (controleer eventueel de SPAMfolder wanneer u niets hebt ontvangen) en klik op de activeerlink in de mail.

Stap 5: Koppel uw account aan uw lidmaatschap en/of abonnement onder het kopje "Mijn lidmaatschappen".* Klik op "Lidmaatschappen koppelen" en vul in het volgende scherm uw relatienummer en postcode in. Uw relatienummer vindt u op de voorkant van uw VARAgids. Houd er rekening mee dat uw relatienummer acht cijfers betreft.

*Het kan zijn dat uw lidmaatschap/abonnement reeds gekoppeld is, doordat ons systeem de gegevens automatisch checkt. In dat geval hoeft u niet meer handmatig te koppelen.

Download de VARAgids-app

Download de VARAgids-app en lees de gids gemakkelijk digitaal:
(Android)Klik hier om de App te downloaden
(Apple)Klik hier om de App te downloaden 

In de VARAgids App kunt u nu inloggen met uw gekoppelde BNNVARA-account (e-mailadres en wachtwoord). 

inlog

Kunnen we u ergens mee helpen?

Heeft u vragen, suggesties of hulp nodig bij het downloaden van de app? Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via:

  • contact@bnnvara.nl
  • 0900-0123 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur (Geen extra kosten)
  • Of ga naar varagids.nl/contact

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief