Spuiten en Slikken

Zo swipe je succesvol op Tinder

  •  
13-12-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
795 keer bekeken
  •  
tinderkaaschick
Lekker knuffelen bij de kerstboom, elkaar warm seksen in een koud bed en gourmetten bij je schoonouders. Yep, relatieseizoen is weer aangebroken! Maar een schatje vinden is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Tot nu. Tinder bracht een rapport uit met alle succes-statistieken van 2018. Die hebben wij even helemaal uit elkaar getrokken voor je. Je seksleven gaat je dankbaar zijn. Alsjeblieft, cadeautje van ons voor jou.
Plan je swipesessies
Ken je dat? Je swipet jezelf een ongeluk en net als je denkt aan je schone was of hoe je onder het kerstdiner uit gaat komen swipe je de match van je dromen weg. Dat kan efficienter. Gelukkig heeft Tinder populaire dagen en tijden vrijgegeven, dus je kan je swipesessies nu gewoon inplannen. En wanneer kan je dan het best je vingers aan ’t werk zetten? Op maandagavond. Om 21:00 uur om precies te zijn. Waarom? Dat vertellen ze dan weer niet. Maar als wij een wilde gok mogen doen is het omdat je nog de hele week moet en je het weekend nog even dunnetjes over wilt doen. wij denken omdat er niks beters te doen is op maandag. Het weekend is achter de rug, je hebt weer niemand je bed in gekregen en je vindt ’t tijd voor een tweede (of derde, vierde, vijfde) kans. 

Vers vlees
Maar als je hoopt op wat last minute kerstactie, moeten we je teleurstellen. Je hebt de beste tijd om te matchen namelijk al gemist: maart. Maar on the bright side: je hebt alle tijd om je profielfoto on point te krijgen. Die drie maanden kom je ook nog wel door met je rechterhand in het ergste geval. Zondag 14 januari en maandag 15 januari (blue monday, toeval?) is het trouwens weer ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’, want dan registreren de meeste mensen zich op Tinder. Vers vlees! Oh en de meeste activiteit vindt plaats op 14 februari. No shit, Sherlock.

Ik wil gewoon kaas
Wil je scoren met gifjes? Gebruik dan niet het gifje van Joey’s populaire openingszin ‘How you doin’?’, want dat doet iedereen blijkbaar al. Wat je wel moet doen is in je bio zetten dat je van kaas houdt. Van kaas? Ja, van kaas. Daar scoor je namelijk punten mee. Kaas staat op nummer 1 in de top 12 van meest populaire eten om in je bio te zetten. Zet dus sowieso in je bio dat je in bent voor kaasfondue op de eerste date.

Meest populaire voedsel in bio’s:
Voedsel
Reizen is m'n lust en m'n leven
Op de foto gaan met een gedrogeerde tijger of kindjes in een ontwikkelingsland levert je waarschijnlijk meer swipes naar links dan naar rechts op, toch is 'reizen' een goeie term om in je bio te plempen. Net als 'muziek', de 'sportschool', 'drinken' en 'honden. De woorden 'relatie' en 'mama' zouden we bewaren voor na date tien, maar blijkbaar doen ze het goed in bio's. Zet er wel even in dat je een hond hebt, een foodie bent en graag koffie drinkt. Lol. 

Meest populaire termen in bio’s:


Mannen met baarden
Hebben pikken als zwaarden. Misschien doet Game of Thrones het daarom zo goed op Tinder. Good old Friends is ook geen verkeerde om te noemen. Waarschijnlijk door de goeie openingszinnen van Joey. 

Meest populaire series om te noemen:

populairetermen
Tvshows
Oké, je weet nu wat werkt
Maar onthoud, lieve swipertjes, je kan het algoritme nog zo hard manipuleren, uiteindelijk val je door de mand. Als je niet jezelf bent eindig je straks met de meest awkward dates. Stel je voor dat je met een of andere fitboy of –girl eindigt die straks elk weekend samen wil hardlopen. Of dat je op je eerste date moet kaasfonduen terwijl je niet eens kaas lust. Of dat je date vijf katten heeft, terwijl jij allergisch bent. Niet zo chill. Dus luister naar je moeder: lekker jezelf blijven! En verzin iets origineels voor in je bio, waardoor jij opvalt tussen alle kaasvretende, Game of Thrones kijkende entrepreneurs.
Delen:

Meer over dit onderwerp