Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Kerstborrels van werk zijn grote orgies

  •  
20-12-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
487 keer bekeken
  •  
#kerstballen_2905704480.png
Rondom kerst wordt er veel gebald. En niet op een veld. Nee, er wordt met collega’s gebald. Jaarlijkse kerstfeestjes zijn namelijk hét moment om elkaar flink uit elkaar te trekken. Of een beschaafd potje huigtikkertje te spelen. Alle opgebouwde spanningen spuiten er namelijk uit op het kerstfeest. In de vorm van mannenpap, squirtvocht en een beetje kwijl. Toch nog een witte kerst!
In Engeland deden ze namelijk een onderzoekje . En daaruit blijkt dat er ontzettend veel geslet wordt op kerstfeesten van werk. Maar dat wisten jullie natuurlijk al. Zo’n 37% heeft namelijk weleens lichaamssappen uitgewisseld op het kerstfeest.
Wat doe je nou?
Met een flinke lebbersessie is niks mis. Maar een aardige 43% heeft gezien dat een collega de verkeerde huig aantikte. En 6% zag zelfs een collega vreemdgaan op een kerstfeest terwijl zijn of haar moppie ook aanwezig was. Leven op het randje enzo. 
Vreemdgaan
Het is dus best logisch dat mensen een beetje bang zijn voor hét kerstfeest. 21% vreest zelfs dat ze met hun tong de verkeerde mond in glibberen. Zal het komen door de rode kerstmeuk ? Daar schijnen mensen nogal harde piemels en natte slips van te krijgen. 
Enge oudjes
Maar er heerst nog meer angst! 27% verwacht namelijk dat oudere collega’s hun sjanskast opentrekken. Rimpelige knipogen, verschrompelde lippen die ‘sensueel’ gelikt worden en grijs behaarde zure sloten komen spontaan tevoorschijn. En dat is best eng. Zeker als je ze de dag erna weer moet gehoorzamen. #totuwdienst
Dusss
Heb je een moppie maar ook een belachelijk geile collega die je keihard uit elkaar wil trekken? Skip dan het kerstfeest. Of ga er juist naartoe! Neuk alle spanningen eruit en ga fris en fruitig het nieuwe jaar in. Wat gebeurt op het kerstfeest blijft op het kerstfeest. En word je toch betrapt? Dan boeit dat ook niet! Single zijn is namelijk vet relaxt .
Delen: