Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Hohoho seks bij je (schoon)ouders doe je zo

  •  
20-12-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
485 keer bekeken
  •  
kerstseks
Kerst komt er weer aan, lekker. Mooie kleding, glazen wijn en samenzijn met je liefje. En ohja, ook met je familie of je schoonfamilie. Terwijl je schatje door de wijn en flakkerende kaarsjes alleen maar mooier wordt krijg je zin om deze kerstavond nog net iets warmer te maken dan hij al is. Maar hoe laat je de vonken ervan af spatten als je met de hele familie in het rijtjeshuis van je vader logeert? Of wanneer je irritante neefje aan tafel precies tussen jullie in gaat zitten? Wij hebben tips!
Codewoord
Spreek een codewoord af om duidelijk te maken dat het tijd is voor een sekspartijtje. “Ik heb echt zin in vissticks”, bijvoorbeeld. Denk je dat de kok van het diner zich daardoor beledigd voelt? Dan kun je beter voor kaas gaan. Daar kun je namelijk altijd zin in hebben. Ook na een 8-gangen diner. Het codewoord is het teken om van tafel te sneaken en even naar boven te gaan. Na elkaar natuurlijk, het moet niet opvallen. Sta je niet helemaal op springen en kan het even wachten? Dan kun je hiervoor een minder opvallend moment dan het diner kiezen.
Stil zijn, kerstmuziekjes aan
Als je de avond overleefd hebt en op de (tiener)kamer van je schatje ligt te vozen, is de kans groot dat jullie alleen van je schoonouders gescheiden worden door een gipsen wandje. Geluid is dus best een dingetje. Maar he, dat kun je ook gewoon spannend maken. Probeer stil te zijn, fluister. Schuif het bed van de muur af. Hou je handen voor de ander zijn of haar mond. Zijn jullie nog steeds te luid? Kersthits zijn je redding. Pomp die speakers aan en laat Mariah Carey door je kamer schallen. Santa claus is coming tonight!
Onder de douche
Om de gourmetgeur uit je haar te wassen, of juist voordat je aan het kerstontbijt verschijnt. Douchen kan altijd. En als iedereen onder de douche moet, is het met z’n tweeën natuurlijk wel zo efficiënt! Wel oppassen dat je niet uitglijdt. Als het buiten niet vriest wordt je gekneusde-enkel-want-uitgegleden-verhaal erg ongeloofwaardig.  
Berichtjes sturen
Wat is er nou spannender dan terwijl je wordt doorgezaagd over je studie een spannend berichtje krijgen. Over je lekkertje als toetje en hoe je straks alle hoeken van je tienerkamer van te zien krijgt. “Is het hier nou zo heet aan tafel of komt dat door de gourmetstelletjes?”
Pakjes
Trek een sexy pakje aan onder je kerstkleding of leg een mooi pakje onder de boom. Een pakje in een pakje zegmaar. Extra leuk om ’s avonds in bed nog iets uit te mogen pakken. Hadden we het woord pakje al gebruikt?
Even Flappie uitlaten
Iedereen heeft het vast druk met alle voorbereidingen. Maar de hond moet er toch nog even uit. Of het konijn. Daarom offer jij je op dit te doen. Of je hebt aangeboden de hond van de buurvrouw uit te laten. Samen lekker een frisse neus halen, sneeuwengeltjes maken of een snelle wip in de bosjes. Niemand die het merkt. Die rode blosjes en oortjes kunnen prima van de buitenlucht zijn.
Voer ze dronken
Last but not least. Als Flappie met kerst 2016 al is opgegeten zul je het waarschijnlijk toch binnen gaan proberen. Voer je ouders dan gewoon dronken. Je kunt je familie zo vaak bijschenken dat ze de volgende dag echt niet meer herinneren dat je bed zo kraakte of waarom de douche zolang bezet was.

Succes en spetterende feestdagen van ons!
Teveel gegeten? Bekijk dan deze standjes .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.