Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Tinder is tijgerselfies helemaal zat

  •  
09-08-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
123 keer bekeken
  •  
tijgerselfie def
Poseren met levende tijgers maakt je niet cooler, stoerder of aantrekkelijker dan je bent. Het maakt je een grotere pussy dan die naast je. Dat dacht Tinder ook. Daarom roepen ze iedereen massaal op om tijgerselfies uit hun profiel te halen. Goooo pussies!
Zie je ooit iemand op een datingapp waarvan je denkt: ‘Leuke gast, maar er mist iets. Hmmm. Even denken. Ah, een levende tijger!’ Nope nope nope. Toch zijn gasten die met tijgers poseren een plaag op Tinder. Je ziet ze fokking om de haverklap en ze lijken elkaar aan te steken. Wij hebben inmiddels een swipevinger van al dat naar links vegen. Het zijn er ZOVEEL dat er gewoon een speciale  Tumblr-pagina  voor is. 


Het houdt niet op
Niet vanzelf nee. Daarom besloot dierenrechtenorganisatie PETA een open brief te schrijven naar het opperhoofd van Tinder: Sean Rad. In die brief schreven ze: “Wat op het eerste gezicht een onschuldige foto lijkt, is eigenlijk een foto waar iemand voor is opgesloten, geïntimideerd en vastgebonden of platgespoten is. Internationale tijgerdag staat voor de deur. Dit is het perfecte moment om poesjes te beschermen door de meest selfish selfie van allemaal te verbannen.”

Verwijder die shit
Tinder staat helemaal achter die boodschap en roept iedereen op om de tijgerselfies te verwijderen. “Poseren naast een koning van de jungle maakt jou er niet ook één.” En ze doneren tienduizend dollar om alle grote katten te redden. Lekker bezig Tinder! #prrrrr


Tijgerselfies maken is hoe het dus niet moet. Hoe het wel moet?
Hier wat Tindertips van Tim(der).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.