Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Wat te doen bij luidruchtig seksende buren

  •  
21-04-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
11870 keer bekeken
  •  
FOTOSEKSJAHORO
Als je niet bij je ouders thuis in quarantaine zit, is de kans groot dat je drie hoog achter in een kamer zit. En in deze periode betekent dat dat je je buren beter leert kennen dan ooit tevoren. Van onverwachte onderonsjes op het balkon tot pompende muziek diep in de nacht. Alles komt voorbij. Zo ook sekspartijen. En die wil je natuurlijk niet altijd van dichtbij meemaken. Vooral niet als je al seksueel gefrustreerd bent omdat je geen sekspartner hebt. Daarom hier de grote dit-kan-je-doen-als-je-je-buren-hoort-seksen lijst. Voor je het weet is het voorbij. Succes:

Timmeren 
Kijk! Van een nood een deugd maken. Pak je hamer en begin te klussen. Repareer een kastje. Zet een tafel in elkaar. Of timmer een meubelstuk dat je niet meer wilt hebben in elkaar. Het maakt niet uit zolang het maar goed veel lawaai maakt. Voor je het weet hoor je niks meer van je stomende buren. 

Stofzuigen 
Sowieso geen slecht idee. Pak de stofzuiger en ga los. Jij blij, je huis blij. Begin in de kamer die het verste weg is van de ruimte waarin je buren los aan het gaan zijn. Dan heb je een grotere kans dat ze al klaar zijn als je uiteindelijk bent aangekomen bij de crime scene. Resultaat: goed veel afleiding en een schoon huis. 

Muziek luisteren 
Dit ligt natuurlijk een beetje voor de hand maar misschien omdat het gewoon een hele goede tip is. Pak je speakers erbij en begin goed hard muziek te blazen. Dit kan natuurlijk ook door een koptelefoon. Luister het liefst nummers met een zware bass. Die zorgt ervoor dat omgevingsgeluid vervaagt. En ga niet voor nummers die een sexy mood kunnen stimuleren want dan duurt het lawaai misschien nog langer. 

Blenderen 
Je kan er ook voor kiezen om een lekker sapje te maken in de blender. Gooi wat fijne fruitstukken en stukken groenten bij elkaar met wat kruiden en blenderen maar. Ga voor een lekker fijn sapje zodat je extra lang moet blenderen. Of maak meerdere sapjes achter elkaar, de mogelijkheden zijn eindeloos. En lekker healthy. 

Doe lekker mee 
Een laatste optie is er een in de categorie if you can’t beat them, join them. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om mee te gaan in de seksgeluiden. Pak een speeltje erbij dat geluid maakt - of juist niet - en laat je meevoeren door je fantasie. Bedenk hoe de buren eruit zien. Wat ze precies aan het doen zijn. En hoe het zou zijn als jij mee zou doen. Jij bepaalt de volledige verhaallijn. Geniet ervan! 

En mocht je nou vaker last hebben van de buren, dan is het misschien aan te raden om de onderstaande video even naar ze te sturen. Want stille seks kan ook erg leuk zijn! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.