Spuiten en Slikken

Visliefhebbers neuken erop los

  •  
01-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1051 keer bekeken
  •  
vis goed voor seksleven
Smikkel jij af en toe een zalmpje? Of bestel je standaard een pizza Tonno? Dan heb je vast weinig pandapunten! Volgens een studie van de Harvard T.H. Chan School of Public Health hebben visliefhebbers namelijk meer seks dan vleesliefhebbers.
Er deden 501 stelletjes mee aan het onderzoek . Eén groep at twee keer per week vis en de andere groep at vaker dan twee keer per week vis. Vier jaar lang hebben ze de hoeveelheid vis dat ze aten bijgehouden, en ook hielden ze bij hoe vaak ze seks hadden. En na vier jaar bleek dat liefhebbers van vis vaker seks hadden dan de andere testpersonen. Hoeveel meer? Nou, 22 procent meer. Vet veel meer dus Lekker bezig slibtongsabbelaars!  

Waarom visliefhebbers meer seks hebben dan vleeseters is niet duidelijk geworden uit het onderzoek. Maar je kan van oesters flink geil worden, dus misschien ook wel van vis! In vis zit namelijk veel zink en dat versterkt je libido. En in vette vis (zalm, makreel, tonijn, sardientjes) zit veel omega 3. Dat verbetert het dopamine-gehalte in je hersenen en stimuleert de opwinding.

Nog geen idee wat je vanavond gaat eten? Hap een lekkerbekje naar binnen! Grote kans dat je dan aan het einde van de avond met je neusje in de zalm zit.

Delen:

Meer over dit onderwerp