Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Neuk jezelf de hemel in

  •  
09-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
365 keer bekeken
  •  
#OoohGod_905639512.jpg
Seksen voor er een ring om je vinger zit. Wie doet het niet? Nou veel gelovigen dus. Want dat mag niet van God. Lullig van die vent. Of vrouw. Je weet het niet. 
Wat we wél weten is dat God vorige week een goeie bui had! Hij liet de onderzoekers van de Amerikaanse Duke Univeristy namelijk weten dat je door te seksen eerder gaat geloven. Hallelujah! 
Tijdens een potje plompen maakt je lichaam namelijk het stofje Oxytocin aan. Het was al bekend dat je daar wat socialer van wordt. En dat het ervoor zorgt dat je meer bereid bent om anderen te helpen. Maar blijkbaar accepteer je de Heer ook eerder door een potje hemels pompen. Als dát geen teken is.
Net als de bijbel moet je dit helemaal op je eigen manier interpreteren. En de kans dat je na een avondje stappen een hitsige Jehova-getuige op je hebt zitten is klein. Maar theoretisch gezien is seks voor het huwelijk dus helemaal top. Onthoud alleen wel dat voor het zingen de kerk uit gaan niet werkt. 
Amen. 

Meer over:

god, amen, hemel, onderzoek, neuken
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.