Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Iedere maandag en woensdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag en woensdag zijn er nieuwe afleveringen van Jurre's Date en Emma's Peepshow te vinden op onze site.
Spuiten en Slikken

Neuk jezelf de hemel in

9 okt 2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
#OoohGod_905639512.jpg
Seksen voor er een ring om je vinger zit. Wie doet het niet? Nou veel gelovigen dus. Want dat mag niet van God. Lullig van die vent. Of vrouw. Je weet het niet. 
Wat we wél weten is dat God vorige week een goeie bui had! Hij liet de onderzoekers van de Amerikaanse Duke Univeristy namelijk weten dat je door te seksen eerder gaat geloven. Hallelujah! 
Tijdens een potje plompen maakt je lichaam namelijk het stofje Oxytocin aan. Het was al bekend dat je daar wat socialer van wordt. En dat het ervoor zorgt dat je meer bereid bent om anderen te helpen. Maar blijkbaar accepteer je de Heer ook eerder door een potje hemels pompen. Als dát geen teken is.
Net als de bijbel moet je dit helemaal op je eigen manier interpreteren. En de kans dat je na een avondje stappen een hitsige Jehova-getuige op je hebt zitten is klein. Maar theoretisch gezien is seks voor het huwelijk dus helemaal top. Onthoud alleen wel dat voor het zingen de kerk uit gaan niet werkt. 
Amen. 

Meer over:

god, amen, hemel, onderzoek, neuken

Meer over dit onderwerp