Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

10 x Zo neuk je tijdens een hittegolf

  •  
22-06-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2147 keer bekeken
  •  
ijsjes likken
Het is pléuriswarm. Het zweet gutst van je lijf en je wangen zijn roder dan je vers gespankte billetjes. Maar je bent wel geil. Want hallo: zoveel blote, bezwete lekkertjes overal. Geen nood! Met deze tips val je niet dood neer na een flinke neukpartij.
1. Ga nat
Zoek het water op! Heb seks onder de douche, in bad, in een zwembad, in een meertje, onder de sproeier van de buurman. Als er maar water is. Oja, als we het toch over water hebben. Zet ook even een flesje water klaar naast je bed. Kan je tijdens het uithijgen gelijk weer bijtanken.


2. Rustaaaagggghh
Doe een beetje rustig aan. Rammen als een konijn kan volgende week wel weer. Luie, lome seks is ook vet lekker. En een stuk minder vermoeiend. Vooral als één van jullie steeds al het werk moet doen.

3. Standje ‘blijf van m’n lijf’
Plakkerige lichamen tegen elkaar kán heel geil zijn. Maar met deze hitte zijn standjes met zo min mogelijk lichaamscontact chiller. Denk aan doggy, cowgirl, reverse cowgirl, voorover gebukt. Alles waarbij jullie lijven elkaar zo min mogelijk aanraken.


4. Laat je likken
Te lui om te pompen? Beffen en pijpen is altijd goed. Minder lichaamscontact, dus minder zweten. En je lijf hoeft minder hard te werken. Laat die tong maar overuren draaien! #nietkrikkenmaarlikken

5. Meisjes met ijsjes
IJsblokjes zijn niet alleen lekker in je cocktail. Neem een bak ijsblokjes mee naar bed. Pak een ijsblokje met je hand of mond en raak elkaars hele lichaam ermee aan. Behalve de ballen. Nooit de ballen. Nooit. 


6. Ketsen in de kelder
Hoe lager, hoe koeler. Heb je een kelder, berging of garage? Daar is het een stuk koeler dan dat hete zweethok boven. Plus: je kan weer een kinky plek afstrepen op je batsplekken-lijst. Geen kelder? Je hebt vast wel ergens een kruiphok. Wel een beetje laag, dus op de knietjes!

7. Vroegertje
Midden op de dag neuken is nu misschien niet zo’n heel strak plan. Neuk liever vroeg. Dan is het nog wat koeler. Zet die wekker een (half)uurtje eerder en gaan met die vleesbanaan! Komt die ODOL ook nog van pas.

8. Je grootste fan
Trek ‘m maar uit de kast hoor, die ventilator. Plaats hem een beetje tactisch bij je bed en laat je wegblazen. Je haar gaat er ook nog eens van wapperen als Hans Klok. Geiler dan geil.
9. Auto
In je huis heb je waarschijnlijk geen airco. Maar in de auto wel! Scheur naar een rustig plekje, parkeer 'm een beetje onopvallend, standje 'cool' aan op de airco en laat die auto maar schudden!

10. Lekker glibberen
Zweet is geil. Zweet is lekker. Zweet is je vriend. Laat je lekker gaan en glibber over elkaar heen. Het schijnt je dierlijke instincten naar boven te brengen. #prrrrrr
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.