Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

The New Tantra

  •  
18-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3613 keer bekeken
  •  
Meer info!_455525296.png
Een orgasme krijg je niet zomaar. Sterker nog, voor sommige chicks is klaarkomen fókking lasting. Emma is daar eentje van. In haar zoektocht naar haar orgasme bezoekt ze Alex Vartman, de oprichter van The New Tantra. Die haar helpt bij de eerste stap richting een orgasme: het openen van haar kundalini!
Haar wat? Haar kundalini. Een duur woord voor seksuele en spirituele energie in de wervelkolom van je lichaam. Energie die vrijgemaakt kan worden door druk te oefenen op bepaalde gebieden van het lichaam.
In de aflevering zag je hoe Emma deze intense massage onderging om haar kundalini te openen. Een groot deel van de mensen die deze eerste stap ondergaat ervaart een full body orgasme die maar liefst twintig (20!!) minuten kan duren.
Maar voor het andere deel is er meer nodig om die twintig minuten durende ohmyfakkinggawd te ervaren. Daar is de tweede stap bij nodig, de de-armouring van de puni. Een massage die ín de vagina plaatsvindt. Deze stap heeft Emma niet gedaan. Dus wie weet wat de tantra hoek haar nog kan bieden! 
Meer info over het werk van TNT:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.