Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

’s Nachts laat ik me ‘zaadhoertje’ noemen | Dagboek van een sekstelefoniste

  •  
05-12-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
1290 keer bekeken
  •  
Kyoko
Overdag ben ik video-editor en animator voor de televisie, maar ’s nachts laat ik mij aan de telefoon een zaadhoertje noemen: ik ben sekstelefoniste onder mijn alterego ‘Kyoko’. Vijf jaar geleden ben ik begonnen tijdens mijn studententijd om bij te verdienen. Het is ideaal werk: het betaalt beter dan de horeca en je doet het gewoon (anoniem) vanaf je luie stoel thuis. Ook hoef ik kutgesprekken niet te pikken, er belt toch wel weer iemand binnen vijf minuten. Graag geef ik je een inkijkje in mijn luie zondag.
11:00
De wekker gaat gelukkig een stuk later in het weekend. Ik worstel mij los uit de poten van mijn grote liefde: mijn ’transseksuele’ kater Linda (vernoemd naar Linda de Mol, ook een powerwijf). Er ligt geen andere vent in mijn bed, ik ben momenteel hartstikke single. Langzaam schuifel ik richting de keuken voor mijn eerste bak koffie en eet ik snel wat restjes van gisteren als ontbijt. Ik ben namelijk niet heel goed in huisvrouw spelen.

12:00
Ik check de website van de sekstelefoon. De meeste sites hebben een ‘achterkant’ waar je niet alleen je verdiensten kan checken, maar ook kan mailen met klanten. Ik ben vanavond van plan om te bellen en stuur daarom alvast wat berichtjes uit naar wat vaste klanten dat ik vanaf 20:00 uur online te vinden ben. Mijn profiel is een jong, onschuldig, Japans meisje (denk Hentai) dat ik heb gefotoshopt uit vijf andere dames. Gelukkig krijg ik snel enthousiaste berichtjes van klanten: ze kunnen niet wachten tot ik online kom. Bij ieder berichtje krijg ik 10 cent en dat tikt best snel aan. Het is toch een kwart sigaret, denk ik dan maar.

“Lekker” – De eerste beller
Mijn sekstelefoon piekuren zijn tussen 20:00 en 23:00. Als ik inlog op de website duurt het niet lang voordat ik mijn eerste klant te pakken heb. Ik denk dat zeker 80% van mijn bellers uit vaste klanten bestaat, maar deze ken ik nog niet. Een onbekende beller. Als ik hem vraag hoe het met hem gaat vanavond krijg ik een hijgende “lekker” te horen. Als mannen gezelschap zoeken of een luisterend oor, vertellen ze wat ze die dag hebben gedaan.

Deze man is overduidelijk in de stemming vanavond. Dat wordt hijgen dus, want heel verbaal is deze meneer niet, op wat aftrekgeluiden na. Ik krijg niet veel hints van de beste man en mijn motto is: bij twijfel, vertel een pijpverhaal. Lekker op je knieën en zuigen voor je leven. Vindt iedere vent vet gezellig en is bijna altijd een succes. Binnen 7 minuten is hij klaargepraat en hangt meteen op. Dit is niet alleen vet onbeleefd (niet eens een bedankje?!), maar ook nog eens slecht voor mijn rekening. Ik krijg namelijk per minuut betaald.

“Jij geil zaadsletje” – De tweede beller
Daar is de vaste klant die me vanmiddag een berichtje stuurde. Hij klinkt hoogopgeleid, is ergens in de dertig en klinkt rijk en Randstad. Het is een beetje een alfamannetje. Hij is waarschijnlijk te druk met zijn onderneming om een ‘echte’ relatie te onderhouden. Ik ken hem al 4,5 jaar, maar het gaat niet heel goed met hem: aan zijn geratel te horen heeft hij iets gesnoven. Compleet doorgedraaid begint hij een fantasie over een trio in een hotelkamer. “Vind je het geil Kyoko? Ja, laat mij je lekker neuken met die POMPENDE pik!”, “Geil hè, al dat zaad? Laat je maar lekker in dat bekje van je spuiten! Jij geil zaadsletje!”, “Lik haar kut maar!” Wiens kut lik ik nou? Spuit jij over mijn rug of is dat die andere vent? Blijkbaar zit ik in een orgie. Doordat hij zo woest seksfantasieën begint te vertellen heb ik geen idee meer wat er nou aan de hand is. Ik kan alleen maar “ja!” roepen en wat te kreunen.

Als je denkt dat je als sekstelefoniste veilig bent voor swaffelen dan heb je het mis. Bij deze man moet ik altijd de lullen ontwijken, want hij tikt graag met zijn stijve tegen de telefoon. Ook wil hij altijd graag mijn vibrator horen. Hiervoor gebruik ik niet mijn eigen vibrator (want welke moderne vrouw heeft deze nou niet?), maar deze video . Na een uur ben ik schor en is hij gelukkig verza(a)digd.

“Wil je in mijn mondje plassen?” – De derde beller
Een onbekende beller! Op de dag van God zijn de fetisjisten prominent aanwezig, dus ik zat er al op te wachten. Deze meneer is onderdanig en dat hoor je meteen doordat hij mij ‘mevrouw Kyoko’ noemt. Zodra ik dat hoor zeg ik in een kutwijvenstem: “Waarom denk je dat jij mij zomaar mag bellen. Rot op.”. Hij antwoordt onderdanig dat hij zich wil bewijzen. Ik roep tegen hem dat hij maar moet terug bellen als hij een vinger in zijn reet heeft gestoken en leg onmiddellijk de hoorn op.

Binnen een minuut belt mijn slaafje terug. Een beetje moeilijk smeekt hij mij om hem te vergeven. Zijn vinger zit nu… in zijn anus. Stiekem moet ik hier altijd wel om lachen, maar ik vind BDSM-gesprekken vooral heel lastig. Het staat vrij ver van mij af en ik heb er zelf weinig ervaring mee. Na een poosje hem te hebben vernederd (“Met die kleine pik van je!”), vraagt hij mij of ik hem in zijn mondje wil plassen. Uiteraard doet Kyoko dat. Ik giet twee glazen heel langzaam, dichtbij mijn telefoon, over. Mijn slaaf is tevreden voor vanavond.

Ik ben gek op mijn bijbaan. Je hoort van alles, maar opvallend weinig over seks. Door de anonimiteit kunnen ‘mijn’ mannen kunnen alles bij mij kwijt: hun geheime fantasieën, de problemen die ze niet aan hun beste vriend kwijt kunnen, maar ook hun frustraties over die onterechte scheidsrechter. Één ding is zeker, ik zal nooit oordelen en mijn bellers krijgen bij mij nooit een rode kaart.

Kijk hier de documentaire 'Hallo met Kyoko':
Delen: