Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Dit verdien ik | Dagboek van een dealer

  •  
21-12-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2195 keer bekeken
  •  
Dagboek van een dealer
Momenteel heb ik 900 lopende klanten. En alles wat ik verdien is voor mij. Ik ben geen organisatie of zo. Heel soms, als ik echt geen tijd heb, stuur ik iemand anders op pad. Ik heb toch een bepaalde werkwijze gecreëerd die mensen gewend zijn. Als ik iemand anders laat rijden en die komt te laat is dat kut voor mijn naam.
Je hebt wel gasten die gewoon 24 uur draaien. Die hebben werkgevers, rijders, enz. Ik heb wel echt mijn eigen guidelines. Ik stop nu gewoon om 03u. Dat vind ik gewoon chill. Soms zelfs eerder. Ook probeer ik mensen meer te sturen dat ze ’s middags moeten kopen. Dat is chiller voor mij en goedkoper voor hen.
Nu verkoop ik alleen maar partydrugs en dat is ook wel het meest relaxte. Het meest heftige wat ik verkoop is denk ik LSD. Ik doe geen heroïne. En ik verkoop ook geen speed omdat het stinkt en mensen gaan je bellen om een tientje. Te veel moeite. Je hele huis en vriezer stinkt. Is kut man.
En wat verdient het ongeveer?
In een slechte maand zet ik 10.000 euro om. Daarvan is 4.000 euro mijn kostprijs en 6.000 euro mijn winst. Ik heb weleens in een goed weekend 30.000 euro gemaakt. Wel gaat veel van dit geld naar de zorg voor vrienden en familie. Ik zorg voor veel mensen. Al heb ik zelf ook wel een extravagante lifestyle. Je eet iedere dag wel een keer buiten, veel blowen.
Mijn moeder weet al lang dat ze mij niet moet vragen waar mijn geld vandaan komt. Dus dat doet ze ook niet. Vroeger moest ik het niet durven. Ze heeft ooit de politie opgebeld en gezegd dat ze mij in de gaten moesten houden. Maar nu ziet ze ook wel dat ik het op orde heb. Ze koopt boodschappen van het geld. Ze wil het liever niet, maar ja, wie gaat het haar anders geven. Ze is afgekeurd, ze kan niet werken. Het gaat wel oké, maar dat extraatje is wel fijn. Wat niet weet wat niet deert.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.