Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Neuk die kerstkilo's eraf

  •  
28-12-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
452 keer bekeken
  •  
#fuckdesportschool _3991136318.png
Van al die gourmetschotels, drank en kerstkransjes word je niet slanker. Geen zin om tussen de zwetende buffels in de sportschool te staan? Doe gewoon een potje bedgymnastiek! Is veel leuker en afwisselender. En je hoeft niet op je beurt te wachten. Als het goed is.
Met een potje standaard seks verbrand je ongeveer 144 calorieën per half uur. Dat betekent dat je ongeveer 24,3 uur moet ballen om je kerstdiner te verbranden. Dat kan beter! En wel met deze snelle seks workout!

1. De batsbrug
Goed voor de bilspieren! Van zowel hem als haar. Krijg je allebei een strak kontje, wel zo eerlijk. Hoe ’t werkt? Nou, de guy gaat op z’n rug liggen en doet opwaartse hip thrusts. Rustaaggh doorstoten. Als chick neem je de squatpositie aan en blijf je die volhouden. Lekker geil oogcontact houden en elkaar snel over ’t randje helpen. Want dit houd je niet lang vol!
2. Cardio cowgirl
Nou mag hij 'm even chillen. Kan zij mooi losgaan. Dit standje verbrandt veel calorieën én zorgt voor soepele heupjes. Oh en het is vet lekker. Win win win. Pomp Ginuwines ‘Pony’ uit de speakers en hop in galop! De armbeweging is verplicht. 'Yeeeeha' roepen ook. 
3. Squat ‘m erin
Een goeie kont krijg je niet door erop te zitten. Aan het werk! Als chick mik je om elke keer op dezelfde plek neer te komen. Op zijn lul dus. Wel zo handig, bij seks. Het enige wat hij hoeft te doen is ‘m hard houden. Maar met dit uitzicht is dat appeltje eitje. #bevruchtofonbevrucht
4. Standje 69 2.0
Als chick zorg je dat je een super strakke plank doet. Terwijl je aan zijn calippo zuigt. En als gast gebruik je haar gewicht om je armspieren mee te trainen. En elke keer dat de puni in de buurt komt steek je je tong uit! #haringhappen
Je trainingprogramma oppimpen? Hier nog wat opties:
-       Potje tongen: 26 kcal
-       Handwerk: 60 - 90 kcal
-       De kruiwagen uithangen: 100 – 110 kcal
-       Lekker old school op elkaar: 50 - 150 kcal
-       De altijd goede op z’n hondjes: 160 – 350 kcal
-       Vol tegen de muur: 56 - 300 kcal
-       En de allerbeste… bovenop: 400 kcal  
Dus. Loos dat sportschoolabonnement en neuken maar! Meer tekst en uitleg nodig per standje? Hier vind je de Kamasutra in Jip en Janneke taal. Met het aantal calorieën dat je wegneukt erbij! #hèndig
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.