Spuiten en Slikken

7 Geile kerststandjes

  •  
26-12-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1167 keer bekeken
  •  
#jingleballs_1489388290.png
Kerst is een tijd van geven zeggen ze. Dus geef je schatje eens wat lekkers. Een flinke beurt bijvoorbeeld. Trek een pikant pakje aan, poets je piek of boen je kerststalletje. En doe eens origineel! Het is tenslotte kerst. Missionaris doe je volgende week maar weer. Vandaag knal je deze kerststandjes!
1.  Kerstrengel
Is jouw kerstengel stout geweest? Doe dan de kerststrengel. Trek de kerstverlichting en slingers uit de boom en bind de ander vast. Prop een kerstmuts in de mond en duik erop. Neuk vervolgens net zo lang tot jullie wangen roder gloeien dan Rudolphs neus.
2. Rudolphen
Nu we het toch over Rudolph hebben, je kan ook gaan Rudolphen. Maar dan moet de chick wel ongesteld zijn. Echt lastig is dit standje verder niet. Duik met je hoofd tussen haar benen. En druk je neus in haar bebloede gleuf. Als je een prachtig rood neusje hebt ga je weer een stukje omhoog en kietel met je neus haar clit. Echt heel leuk en fijn voor allebei.
3. Australisch kerstfeest
Ongeveer aan de andere kant van de wereld ligt Australië. Oftewel ‘down under’. Wisten jullie al. Combineer die twee dingen en je hebt het Australische kerstfeest standje. De man tilt de vrouw ondersteboven op. Legt haar benen over zijn schouders. En dan is het tijd voor een lik- en sabbelsessie.
4. Jingle balls
Als je er echt een feest van wil maken is dit het beste standje. Deze is namelijk met extra geluidseffecten. En dan bedoelen we niet dat je het zelf uit moet schreeuwen. Nee, voor je gaat krikken bind je eerst een stel kerstbelletjes rond de zak van de man. Vervolgens ga je doggystyle knallen en klinkt het net alsof de arrenslee eraan komt. #jinglealltheway
5. Witte kerst
Als het eindelijk weer eens sneeuwt kijk je vaak even naar boven. Naar de vlokken die naar beneden vallen. En sommigen steken zelfs hun tong uit om zo een sneeuwvlokje te vangen. Sneeuw zit er niet in dit jaar. Dus moet je een beetje improviseren. De handeling van het witte kerstandje is hetzelfde. Maar nu dwarrelt er geen sneeuw op de tong maar een dot mannensneeuw. #nostalgisch
6. Misleteen
De mistletoe kennen we wel. Je hangt een tak op, gaat er samen onder staan en geeft je schatje een zoen. De kans is alleen groot dat je geen tak in huis hebt. Dus pak je het anders aan. Voor de misleteen heb je geen tak nodig. Alleen een stel voeten en elkaar. Ga naakt tegenover elkaar zitten en laat de ander klaarkomen met alleen je voeten. #voetastisch
7. De kersthulpjes
Waar zou de kerstman zijn zonder zijn hulpjes? Nou, helemaal nergens. Dus neem een voorbeeld aan die gast. Hij heeft niet voor niets zulke rooie wangen. Huur een stel geile hulpjes in voor je roodgloeiende kerstbalsessie. Regel er minimaal drie, laat ze een elfenpak aantrekken en knal erop los!
Delen:

Meer over dit onderwerp