Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Meedoen - Het wereldwijde drugsonderzoek!

  •  
11-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
75 keer bekeken
  •  
globale drugs onderzoekje
De Global Drug Survey staat (weer) online. En het zou mega relaxt zijn als jij eventjes de tijd neemt om die in te vullen. Als je zelf geïnteresseerd bent in drugs. Maar ook als je dat niet bent. Want als alleen maar mensen die vet enthousiast zijn over drugs hem invullen krijg je geen realistische resultaten. En die willen we natuurlijk wel.
Ieder jaar stellen de onderzoekers van de Global Drug Survey vragen rond een bepaald thema. Het thema van dit jaar is jouw eerste keer drugs én welke invloed heeft technologie op de manier waarop jij drugs gebruikt (denk aan darkweb dealers, drugtestservices en e-sigaretten). Het onderzoek duurt ongeveer 15 tot max 30 minuten. En de lengte van het onderzoek hangt vooral af van jouw antwoorden en je snelheid. Het onderzoek is anoniem dus jij bent sowieso safe!
Goed, wil je meedoen? Dat doe je door hier te klikken. En als je de tekst hierboven gelezen hebt kan je de hele eerste tekst met vet veel regelafstand overslaan, daar staat ongeveer hetzelfde maar dan langer.
En alvast als bedankje voor het invullen hebben we hier een prachtig gifje van een kat die een pannenkoek probeert te eten:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.