Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Iemand pijpen doe je zo

  •  
18-12-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
231049 keer bekeken
  •  
pijpen
In De Seksmobiel beantwoordt Jurre samen met een BN’er, YouTuber of artiest allerlei seksvragen. En dat doet hij zo goed mogelijk. Maar sommige vragen worden zó vaak ingestuurd dat ze net iets meer aandacht verdienen. Daarom beantwoorden we hier wekelijks de meest gestelde vragen uit de Seksmobiel samen met een professional! En deze week is dat de vraag: hoe kun je iemand lekker pijpen?
Wat pijpen ongeveer is weten we vaak nog net. Iets met een pik in je mond, wat zuigen en heen en weer bewegen. Maar hoe je dat precies doet en wat nou echt lekker voelt voor jou en voor de (andere) pikbezitter is best lastig. Daarom neemt Mandy Ronda ons mee in de wondere wereld van de blowjob.
Hoofdact
Mandy: “Blowjob is eigenlijk geen goed woord, want dan lijkt het net een job, een taak. Het moet juist iets zijn dat je leuk vindt om te doen. Hoe leuker jij het vindt en hoe meer je ervan geniet hoe fijner het voor hem is om het te ontvangen. Je moet het pijpen ook niet zien als iets wat je er een beetje bij doet. Het is de hoofdact. Waar je een Oscar voor kunt winnen.”
Van start
Wanneer je na het zoenen langzaam naar beneden gaat neem je niet meteen zijn pik in je mond. Eerst ga je hem een beetje plagen. Geef kusjes en lik langs de schacht. Zuig zachtjes op zijn ballen. Dan is het tijd voor de rest. Pak de schacht stevig vast met je hand en begeleid zijn piemel naar binnen. Gebruik nooit je tanden. Daar wordt niemand gelukkig van.
Deepthroat
Mandy: “Je maakt een verlengstuk van je mond met je hand. Je trekt de voorhuid helemaal naar achteren. Het voelt voor hem dan als deepthroaten. Als je moet kokhalzen moet je jezelf niet forceren. Jij moet er zelf ook van kunnen genieten. Als hij geen voorhuid heeft gebruik je extra veel spuug. Als je toch dieper wilt kun je oefenen met een tandenborstel achterop je tong leggen. Daarmee kun je de kokhalsreflex verminderen.”
Hou ‘m hard
"Je kunt je vrije hand gebruiken om de penis stevig aan basis van de schacht vast te houden. Zijn piemel blijft dan goed hard. Dan kun je het ook eens wat langzamer proberen. Het hoeft niet allemaal diep en snel. Geef eens zachtjes kusjes en lik rond de corona, dat is de rand onder de eikel. Maak het een zacht liefdesspel.”
Zuigen
Het gevoeligst zijn de eikel en de corona, concentreer je daarop met je mond en je tong terwijl je met je vingers de rest aandacht geeft. Zuig ook echt. Pijpen wordt niet voor niks zuigen genoemd. Niet te hard natuurlijk, maar als je zacht zuigt maak je je mond kleiner en het pijpen intenser. Beweeg verder op en neer met je hand, losjes en stevig. Je hand is echt een verlengstuk van je mond. Mandy: “Je kunt je vrije hand ook gebruiken om met de ballen te spelen of op het perineum te drukken, dat is het stukje huid tussen de ballen en de anus. Of als jullie daar allebei voor open staan voorzichtig een vinger in de anus.”
Heerlijke pik
“Communiceer ook met elkaar, dan weet je wat hij lekker vindt. Laat hem je aansturen. Je kunt hem zelf ook aanmoedigen. “Wat heb je toch een heerlijke pik”. Hij mag zich helemaal overgeven en dan mag jij daar de tijd voor nemen. Niet elke penis is hetzelfde natuurlijk. Ontdek zelf wat hij fijn vindt.”
Kijk hem aan
Maak af en toe oogcontact. Zo zie je wat je met hem doet. Voor jou intens om naar je schatje te kijken, voor hem is het geil om te zien wat jij doet en te merken dat je met meer bezig bent dan alleen zijn pik. Mandy: “Maak je niet druk om hoe je klinkt of hoe het eruit ziet. Probeer geen pornoster te zijn.”
Jij hebt de touwtjes in handen
De kans is groot dat als hij het lekker vindt hij zachtjes zal bewegen. Maar heel belangrijk: laat je niet in je gezicht neuken. Jij hebt de touwtjes in handen. Duwt hij je hoofd in een bepaalde richting? Leg zijn hand weg. Bepaalt hij teveel de beweging? Stop er mee. Jij geeft hem dit en hij heeft zich er maar aan over te geven. Als jij ervan geniet wordt het voor hem pas echt genieten.
Slikken
Als hij klaarkomt kun je kiezen of je hem in je mond laat komen of dat je hem er vlak voor hij komt uithaalt. Als je wilt slikken is sperma niet per se lekker. Zie het slikken als het eten van een oester. Als je het snel achter in je keel flikkert proef je er zo weinig mogelijk van. Of je spuugt het uit omdat je gewoon niet van schaaldieren houdt. Ieder zijn ding. Vergeet natuurlijk niet dat veilige seks voorop staat en je ook van pijpen soa’s krijgt. Een condoom vangt dan ook gelijk zijn kwakje op. Win-win!
Pijpers klaar? Stokslobberen maar!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.