NPO
Sfeerfoto van Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken

Iedere maandag en woensdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag en woensdag zijn er nieuwe afleveringen van Jurre's Date en Emma's Peepshow te vinden op onze site.
Spuiten en Slikken

Hierom worden mensen geil van golden showers

16 jan 2017
  •  
leestijd 2 minuten
#hijkomteendruppellater _2397077103.png
Een van de meest bekende fetisjen is plasseks. En als je er niet van houdt dan is het misschien een beetje moeilijk om te begrijpen wat daar precies geil aan is. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo gek en komt het vaak voor. En als je er op geilt kan je daar niks aan doen. Waarom? Dat leggen we even uit.
Watersport
Geen idee wat golden showers zijn? Geeft niet joh. Kees van Kranenburg van de ChristenUnie dacht namelijk dat het ‘gouden douchekranen’ zijn. Golden showers, watersport of urophilia betekenen plasseks. Geil worden van het proeven, ruiken, zien of voelen van urine dus. Plassen op dingen, in kleding of luiers vinden sommigen ook lekker. En anderen geilen op het ophouden van de plas en het bevrijdende gevoel erna. En dan heb je ook nog de uriposia variant. Dan wil je bijna niets liever dan urine drinken. Mmmmm! #appelsap
Gezeik
Interesse in plasseks komt vaak vanuit je verleden. Dingen die gebeurd zijn in je jeugd of onverwerkte trauma's kunnen een trigger zijn voor golden showers. Letterlijk de druppel die de emmer doet overlopen. Voor liefhebbers van het gele goedje heeft urine blijkbaar veel functies. Het is een fetisj-object. Kan gebruikt worden om te vernederen of vernederd te worden. En voor sommigen is het blijkbaar dé manier om de ziel van je sekspartner voor je te winnen. Moet je wel allebei van gezeik houden natuurlijk. 
Samen zullen we álles delen
Plassen is ook behoorlijk intiem. Als je liefje, neukertje of scharreltje je toelaat in een van zijn of haar meest intieme momenten betekent dat dat je elkaar volledig vertrouwt. Het vocht komt uit je partner en is dus als het ware een deel van hem of haar (net als sperma of vaginaal slijm). En stiekem zijn veel van ons nieuwsgierig naar hoe dat plassen bij de andere sekse in zijn werk gaat. Waar zit dat gaatje bij een vrouw? En hoe voelt het om die slurf heen en weer te slingeren tijdens het pissen?
Helemaal para
Als plasseks niet je ding is, is de kans groot dat je een andere ‘beetje vreemd maar wel lekker’ fetisj hebt. In 2016 bleek uit een onderzoekje dat één op de drie mensen geëxperimenteerd heeft met paraphilias. Wattes? Een ongewoon woord voor ongewone seksuele interesses. Dusss. Wat is die van jou?

Meer over:

, , , , ,