Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Pis je studieschuld weg

  •  
10-10-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
945 keer bekeken
  •  
Verkoop je slips_316090316.jpg
Naar poenie ruikende natte slips. Met vrouwensap doordrenkte tampons. Bezwete reetveters en bakjes met kwijl of pis. Je verkoopt het allemaal online. 
Slipjes, daar kunnen we nog wel inkomen. Maar gebruikte kutraketten, pis en bakjes kwijl? Dat snappen wij ook niet. Die pis bijvoorbeeld. Giet je dat over jezelf? Drink je dat? Of vervals je daar je drugstest mee? En dan die tampons, trek je daar thee van ofzo? Wat? Huh? Zoveel vragen… 
Maar het is dus wel te koop. Want mensen kicken erop. Lekker masturberen met een reetveter in je neus. Kwakje vrouwenkwijl op de dop en lekker sjorren. Wie weet wat er allemaal op jullie zonderkamertjes gebeurt. En hé, als je daar lekker op gaat dan doe je dat toch gewoon. #Iederzijnding.
Aan de ene kant wordt er dus flink gevingerd en gefapt op slips en lichaamssap. Maar aan de andere kant verdienen mensen er geld mee. Best chill. Is er toch nog íets positiefs aan die kom tomatensoep die maandelijks uit je doos druppelt.
Én makkelijk cashen natuurlijk. “Het verdient gewoon goed. De prijs per slipje hangt af van hoelang je het slipje gedragen hebt. Het varieert van 20 tot 30 euro.” “Ja, en het kost bijna niets. Ik bedoel, je begint met het opsturen van al je oude strings en als die op zijn, koop je gewoon goedkoop ondergoed op de markt.”. Aldus twee verkoopsters uit Dordrecht. 
Dus leg een stapel enveloppen in de plee. Tampon erin, dichtlikken en opsturen die hap. Of beter. Maak er een heel pretpakket van. Pis een fles vol, het liefst door je slip heen. Volgezeken ondergoed doet het namelijk éxtra goed. Kwak er een paar natte scheten bij. Kwijl een bakje vol en je happy meal is compleet. Postzegel erop en opsturen die handel! #pissendrijkworden
Delen: