Sfeerfoto van Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken
Spuiten en Slikken

Iedere maandag en woensdag om 17.00 een nieuwe aflevering opyoutube

Vind hier jouw dagelijkse dosis seks en drugs! Elke maandag en woensdag zijn er nieuwe afleveringen van Jurre's Date en Emma's Peepshow te vinden op onze site.
Spuiten en Slikken

Eerste flakka-dealer in Nederland opgepakt

2 feb 2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
59 keer bekeken
  •  
#watdeflakka _1327687248.png
Voor het eerst is in Nederland een dealer opgepakt die flakka verkocht. Wattes? ‘Flakka’ of ‘Gravel’ is een synthetische drug die zorg voor zieke hallucinaties. Zorgt in Amerika voor nogal wat problemen. Maar in ons land is die meuk niet echt in omloop. Willen we graag zo houden.
De politie was getipt door niemand minder dan Alberto Stegeman. Lekker bezig pik! Hierdoor konden ze die dealer gister oppakken in Nijmegen, laten ze weten via Facebook. Ze kunnen verder alleen helemaal niks met de dealer. Want flakka staat nog niet op de opiumlijst. Net als wel meer nieuwe, synthetische drugs. 
Teringzooi
Vorig jaar sloegen artsen al alarm over flakka. Chaos. Paniek. Alles. Flakkaboys en girls raken namelijk helemaal de weg kwijt. De drug zorgt voor hulk-achtige verschijnselen en paranoia gedrag. Een goedkope fix voor junks is ‘t. Het wordt geslikt, gesnoven en gespoten. Sommigen knallen zelfs wat flakka in hun e-sigaret. #creabeajunkies
Flakka finito
Het spul in flakka waar ze hard op gaan heet Cathinon. Een amfetamine-achtige stof die komt uit qat. Na een hit knalt je lichaamstemperatuur naar 40.5 °C. Je kan in een psychose raken en denken dat je Bokito on steroids bent. Je voelt je een onoverwinnelijke eindbaas. En je wordt zo achterdochtig als Gollum die de ring kwijt is. Niet echt meer jezelf dus. Afblijven van die bende, anders is het flakka finito.

Meer over dit onderwerp