Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Dit zijn de meest memorabele Drugslab-momenten van Nellie, Bastiaan en Dzifa

  •  
09-09-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
179 keer bekeken
  •  
DRUGSLAB3JAAR1-2

Drugslab bestaat alweer 3 jaar! Om dit met jou te vieren vroegen wij de presentatoren naar hun meest memorabele Drugslab-moment.

Dzifa: "Voor mijn eerste Drugslab video heb ik 2cb gedaan. Ik was best zenuwachtig, maar ik had er ook enorm veel zin in omdat ik een paar weken had meegelopen en nu eindelijk zelf in actie kon komen. Toen ik de 2cb eenmaal had genomen begon ik heel snel patronen en kleuren te zien en ik kon niet stoppen met lachen. Bastiaan vroeg steeds of ik verdrietig was, want blijkbaar was ik aan het huilen, maar ik had dat zelf niet eens door. Toen ik naar de wc ging merkte ik dat ik totaal geen zin had om mijn broekpakje weer aan te doen. Gelukkig kwam Mark, onze vaste EHBO’er, naar de wc om me ervan te overtuigen dat het verstandig was om mijn kleren weer aan te trekken. Maar mijn kleren voelden zo overbodig. Het voelde alsof die kleren als een muur tussen mij en de rest instonden. Dus toen wilde Bastiaan wel zijn kleren uitdoen en zo zat ik op mijn eerste draaidag naast een halfnaakte Bas. Achteraf was het de perfecte manier voor de kijkers om mij te leren kennen. Zowel de kijkers als het team waren zo ontzettend lief voor me." 


Kijk de 2cb aflevering van Dzifa hier: 

Bastiaan: "Een paar maanden geleden heb ik een dealer geïnterviewd. Het was niet zomaar een dealer, maar een dealer die kilo’s coke versneed en doorverkocht aan andere dealers. Ik was echt heel echt zenuwachtig, want het was de allereerste Drugslab Extra aflevering die ik maakte, dus ik zat echt vol adrenaline. Toen we daar aankwamen vond ik het heel grimmig. We kwamen in een woning waar niemand woonde maar alleen drugs werd versneden en doorverkocht. Ik zal nooit meer het moment vergeten dat hij de kilo’s coke erbij pakte. Ik had nog nooit zoveel coke bij elkaar gezien. Het interview verliep op zich wel goed. Alleen ik dacht wel de hele tijd: Wat doe ik hier eigenlijk? Als je goed kijkt zie je best wel de spanning op mijn gezicht. Achteraf vind ik het wel heel vet dat ik er ben geweest en zal dit ook niet meer vergeten."

Bekijk het interview van Bastiaan hier:
Nellie: "De aflevering waar ik DMT uitprobeer is mij heel erg bij gebleven. Van te voren was ik heel nerveus. Ik had geen idee wat ik moest verwachten. Er was ook een spanning om heen gebouwd omdat echt iedereen in de comments vroeg of we DMT een keer wilde proberen. De trip zelf was maar een paar minuten. Als ik mijn ogen dicht deed leek het alsof ik in een tekenfilm aan het reizen was. Een soort oranje tunnel. Het voelde alsof ik in Alice in Wonderland kwam. Nadat het uitgewerkt was had ik nergens meer last van. We hebben zo een grote community opgebouwd die het fantastisch vindt wat we doen. Echt absurd!" 

Kijk hier de DMT aflevering van Nellie:
De afgelopen drie jaar zijn zo ontzettend snel gegaan door alle liefde en support die wij hebben ontvangen. Daarom zullen wij ook in de toekomst ons best blijven doen om al jullie vragen over drugs te beantwoorden en onze ervaringen met jullie te delen. Voor nu zijn we vooral benieuwd, wat zou jij op Drugslab willen zien? Laat het weten in de comments op ons YouTubekanaal. 
Delen: