Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Dit zegt je toetje over je seksleven

  •  
23-09-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
304 keer bekeken
  •  
#befkoning_2569523588.jpg
Vorige keer was het je favo pizza die aangaf hoe jij je lover het liefst uit elkaar trekt. En nu hebben ook je donut en favo toetje wat te zeggen over je batsvoorkeuren. Het lijkt godverdomme Sausage Party wel. #SorryGod
Dikke bullshit? Natuurlijk. Maar stiekem ook gewoon veel te leuk. Dus hierbij. Van ons, voor jullie. Als een suikeroom voor zijn sugerbabes. “Dit zegt je toetje over je seksleven” Ben je er klaar voor?
Fruit met slagroom
Je speelt graag met eten. Niet zoals je neefje met z’n wortelpureetje nee. Maar op de ‘lik het er maar af * kreun *’ manier. Je hebt trouwens wel op de hard way geleerd dat plekkerige shit op duistere plekjes meer gezeik dan genot geeft.
Chocoladedingen
Je chocoladeverslaving neemt zorgwekkende vormen aan. En stiekem. Heel stiekem. Word je heter van een chocolade schatje verpakt in papier, dan een droomexemplaar tussen je lakens. Geef maar toe. Is niet erg. #WELDUS
(Sorbet)ijs
Je bent zo romantisch als een bejaarde Raf en Yo. Geurkaarsjes, bloemblaadjes, Frank Ocean, zijden beddengoed. En met een voorspel waarbij de gemiddelde luiaard nog ongeduldig met zichzelf gaat spelen.
Kaasplankje
Jij weet wat genieten is. Een bourgondiër tussen de lakens. Een wattes? Je weet wel, zo’n zwijn wegvretend mensch uit de oertijd, die de boel met een liter wijn wegtikt. Beffend alsof je je laatste pakkie schoonlikt. En seksend alsof iedere stoot een puppy redt. 
Vla
Je doet alsof je enkel uit elkaar wil trekken, of getrokken wil worden. Niks liefde. Pure vleselijke geiligheid. Maar stiekem, diep vanbinnen, ben je een troetelbeer die hunkert om met een duim in z’n mond nachtenlang liefdevol gekroeld te worden.
Yoghurt
Lichaamssappen daar hou jij van. Hoe meer hoe beter. En het is ook nog eens goed voor je huid. Belamngrijk voor een fit girl/boy als jij. Het liefst stop je na de seks ook wat slijmerige restjes in een tupperware bakje. Voor je smoothie. #superfood
Koekjes
Jij bent net als koekiemonster. Je weet wel, die blauwe pluche kindervriend. Je houdt van knuffelen, koekjes en af en toe een hand in je aars. Maar dat vind je stiekem best fijn.  

Meer over:

testje, ijs, toetjes
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.