Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Je piemel of puni bevriezen is het helemaal!

  •  
21-02-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2399 keer bekeken
  •  
sneeuwpiemelthumb
In Engeland kan je nu een ‘Love Mist’ ondergaan. Klinkt eng. Is het ook. Want je edele delen worden dus bevroren. Wattes? Ja echt. Je puni verandert in een iglo. En die genotsknots wordt een ijspegel. Wie mooi wil zijn moet kou lijden, blijkbaar.
Hoe werkt ‘t?
Behandelingen met kou zijn niets nieuws. Het wordt cryotherapie genoemd. En het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor blessures of een slechte huid. Maar je geslachtsdeel bevriezen is wel wat nieuws. In de salon wordt een ijskoude (we herhalen: IJSKOUDE) damp uit een fles stikstof over je piemel of puni gesprayd. Je edele delen koelen flink af, want de damp is ongeveer -80 graden Celsius!
‘Lekker gevoel’
“De huid wordt dan zo koud dat het een signaal afgeeft naar de hersenen. Die sturen op hun beurt een signaal naar de bloedvaten. Die vernauwen zich dan, wat een lekker gevoel geeft”, aldus de Britse salon. “Ook wordt de productie van collageen verhoogd. Na 30 minuten is je huid strakker, jeugdiger en heeft die een mooie gloed.” Een mooie gloed over je piemel/puni! Dat is natuurlijk precies wat we willen. Ze beloven ook dat je er betere seks van krijgt. Maar hoe dat precies werkt is onduidelijk. Right. #maakdatdekatwijs 
Doodgevroren
Goedkoop is het niet. Je bent al snel een paar honderd euro kwijt. En het is ook niet zonder risico’s. “Het klinkt als een nieuwe cosmetisch behandeling die alleen bedacht is om geld te verdienen. Als je genitaliën te koud worden heb je een nog veel groter probleem dan alleen een oude huid”, vertelt arts Felix van der Wissel tegen RTL Nieuws .

Onze geslachtsdelen krimpen bij de gedachte aan die kou al een paar centimeter. Wij skippen ‘m dus ff. Probeer liever een van deze zeven manieren om je seksleven op te krikken!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.