Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De plattegrond voor seks in je huis

  •  
26-03-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
7169 keer bekeken
  •  
SEKSPLATTEGROND
De enige omgeving waar jij je nu in bevindt is – hopelijk – je huis. En hoewel je je partner misschien liever weg wenst op dit moment, is het een idee om de situatie om te keren. Ga samen op een seksueel avontuur. ‘Waar?’ denk je misschien. Nou, de plek waar jullie nu 24/7 zijn: het huis. Want denk maar niet dat je alleen seks kunt hebben in bed. Er zijn plenty mogelijkheden. Wij geven je tips.

DE KEUKEN
De keuken, een klassieker! Het aanrecht is namelijk de perfecte plek om te zitten terwijl je partner jou verwent. En olijfolie is gewoon te gebruiken als glijmiddel. Maar vergeet ook niet dat de keuken vaak de plek is waar de wasmachine staat. En als je die aanzet terwijl je erop van bil gaat, heb je extra vibratie. En dus een intenser orgasme. Wel oppassen voor scherpe voorwerpen natuurlijk, want die zijn er genoeg in de keuken. 
 
DE BADKAMER
Seks in de douche. Klinkt voor veel mensen vaak als een happening. Maar vergeet niet dat dit erg lekker kan zijn. Het is soms misschien een beetje passen en meten, maar als dat gelukt is, kan dat warme water juist een toevoeging zijn. De douchekop kan vooral bij vrouwen voor een extra dimensie aan de vrijpartij zorgen. Kijk wel uit. Want door het water wordt de grond glad en is er gevaar op uitglijden. Maar als je een handdoek op de grond legt is dat probleem opgelost. Dan heb je je persoonlijke anti-slipmat gecreëerd. Ook kan je seks in bad hebben, als je die hebt natuurlijk. Dat kan liggend en dan glij je minder snel uit.
 
DE WOONKAMER
Door naar het centrum van het huis. En afhankelijk van hoe groot je woonkamer is, kan je er prima seks hebben. In de bank, maar dat spreekt voor zich. De eettafel is ook een leuke plek. Daar kan je partner op liggen. Beetje hard misschien, maar waarschijnlijk heb je kussens in de bank liggen, dus gebruik die gewoon om op te gaan liggen. Als je met standjes varieert is de woonkamer een grote speeltuin. Wees creatief.
 
DE GANG
De gang kent vaak weinig meubels. Desalniettemin kan je ook staand seks hebben tegen de muur aan. Weer eens wat anders. En als je er dan echt een schepje bovenop wilt doen, kan je ook staand seks hebben zonder tegen de muur aan te leunen. Til je partner gewoon op. Heb je meteen je krachttraining voor de dag weer gehad. Pas wel op voor lampen aan het plafond. Zou net jammer zijn als je met een lichte hersenschudding verder moet.
 
DE SLAAPKAMER
Maar liefst 77% van de mensen heeft het liefst seks in bed. En je bed staat natuurlijk in de slaapkamer. Toch kan je ook hier variëren. Doe eens een keer andere standjes dan je gebruikelijk doet. Vooral in tijden van quarantaine is het goed om het spannend te houden. Dit doe je door een keer op een andere manier seks te hebben dan normaal. Gebruik je nooit speeltjes? Doe dat nu wel. Doe je altijd doggy style? Ga dan nu voor reversed cowgirl. Doe je niet aan voorspel? Ga daar dan nu voor. De opties zijn eindeloos. En vergeet ook niet dat je makkelijk een licht BDSM tintje aan seks in de badkamer kunt geven. Met een slaapmasker of de ceintuur van je badjas bijvoorbeeld. Voor je het weet is het 1 juni en denk je terug aan deze heerlijke tijd. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.