Spuiten en Slikken

De lekkerste livestreams van dit weekend

  •  
14-05-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3017 keer bekeken
  •  
FOTOFOTOFOT

Nog twee weken en dan gaat de horeca weer - soort van - open. Met anderhalve meter afstand. En niet meer dan dertig personen. Dat is in ieder geval al wat! Maar tot die tijd moeten we ons nog steeds zien te vermaken door te feesten in de woonkamer. Nog eventjes volhouden. En met deze livestreams is dat zeker geen straf: 


1. EDC Las Vegas

EDC het grootste elektronische muziekfestival van Amerika. Het festival zou in mei plaatsvinden maar is door corona verplaatst naar oktober. Gelukkig kan een digitale versie zonder problemen doorgaan in deze gekke tijd. Dat moet de organisatie ook hebben gedacht want dit festival organiseert het hele weekend een ‘Rave-A-Thon.’ Met meerdere ‘podia’ via twee streams. De grootste dj’s van de wereld treden op. Zo ook dj’s uit ons koude kikkerlandje. Onder anderen Don Diablo, Headhunterz en Oliver Heldens zijn van de partij. 


2. Harder Styles dj-marathon

Hou jij van knallen? Dan kan je de hele aankomende week je hart ophalen. Vanaf gisteren tot volgende week is namelijk een wereldrecordpoging dj-marathon in de hardere stijlen gaande. Zeven dagen beuken dus.150 dj’s draaien zeven dagen lang 24/7 hardstyle en hardcore draaien. En dit alles is te volgen via een stream


3. Elrow 

Dit Spaanse collectief deed al eerder streams maar pakt dit weekend groter uit dan ooit tevoren. En alle ‘house-ravers’ zijn welkom. Digitaal dan. Zondagavond host Elrow vier streams vanaf vier magische plekken. Met, uiteraard, veel confetti en opblaasdieren. Je kan meedansen op de stream in je woonkamer maar kan ook meedoen met verschillende spellen. Als je dat doet kan je live onderdeel van de stream worden en prijzen winnen. Wij hebben er zin in! 


4. Beatport ft. MAAC presents ‘Wild Digital’ 

Ben jij meer van de techno? Ook dan zit je gebakken dit weekend. Zaterdagavond kan je genieten van onder anderen Adam Beyer, Dennis Ferrer en Ida Engberg. En deze stream support ook nog eens een goed doel dat opkomt voor beschermde diersoorten. Dansen voor de dieren dus. 


5. United We Stream - Warehouse Elementenstraat 

En natuurlijk staat United We Stream ook weer voor je klaar dit weekend. En deze streams zijn niet alleen een genot voor je oren, maar ook voor je ogen. Want met meerdere camera’s en schakelregie valt er genoeg te zien. Dit weekend wordt er onder andere gestreamd vanuit Warehouse Elementenstraat. Met Nick Moody, Ghost in The Machine en Charlton achter de draaitafel. Dat wordt een feestje. 

Delen:

Meer over dit onderwerp