Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Alleen tukken is fantastisch!

  •  
23-11-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
217 keer bekeken
  •  
#fucksamenslapen_2320468546.png
Samen slapen met een lekkertje is fantastisch. Zeker met dit koude kakweer. Dan kan je als je tenen er vanaf vriezen, je poten tegen de ander planten. En je kan voor het slapengaan een potje neuken. Maar verder heeft het vooral veel nadelen. Maar écht.
Kettingzaag
Als één van de twee snurkt als een kettingzaag, bijvoorbeeld. Of zelfs maar als een baardtrimmertje. Snurken is stront irritant. Je kan natuurlijk zijn of haar neus dichtknijpen of een bitch slap geven. Maar snurken afleren is niet te doen. Dus lig je nachten wakker.
Rolmopsen
Niet alleen snurken is irritant. Je dekens worden ook gejat. Dekenjatters zijn erger dan snurkers. Die wikkelen zich helemaal in. Want meneer of mevrouw rolmops heeft 90%van de dekens nodig. “Je hebt nog vet veel over, stel je niet aan!” Als je vervolgens als een volleerd samoerai een stukje deken terug steelt wordt die rolmops ook nog eens woest. Eikels zijn het.
Het is allemaal jouw schuld
Dat jij slecht slaapt ligt gewoon aan je bedpartner. En vet veel mensen slapen naast zo’n lief maar slaap verstorend mormel. In Engeland deden ze een onderzoekje en daaruit blijkt dat 29% van de mensen slecht slaapt door hun bedpartner. Bijna één op de drie!
Rimpels
Kut slapen is niet alleen strontvervelend. Het is ook nog eens slecht voor je. Je kan er depressief van worden én je hebt meer kans op hartproblemen. Ook zie je er sneller oud uit en verander je in een chagrijnige eikelbijter. Je stapt niet met het verkeerde been je bed uit maar met het verkeerde stel benen erin!
Alleen slapen is gewoon beter
Samen slapen lijkt misschien heel relaxed maar eigenlijk is het kut. Als je alleen slaapt kan je tenminste als een zeester overdwars liggen en vieze ruften laten. En stiekem eraan ruiken. Iedereen doet dat, geef maar toe. Maar belangrijker: je hebt geen last van snurkers of dekenjatters. En als het koud is kan je een elektrische deken halen, een old school kruik erbij gooien of de verwarming aanlaten.

Slaap lekker. #fapfapfap

Meer over:

single, samen, slapen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.