Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Zo scoor je op Valentijnsdag

  •  
14-02-2017
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
#vetwetenschappelijk_2985108635.png
Het is weer Valentijnsdag. En daar kan je als vrijgezel gretig gebruik van maken. Want net als met Kerst wil niemand alleen zijn op Valentijnsdag. Oké, dat is niet waar. Het interesseert eigenlijk niemand écht wat. Maar stiekem zou iedereen het toch wel leuk vinden om iemand te hebben. En dat maakt dit de perfecte dag om op versiertoer te gaan. Maar hoe pak je dat aan? Zo dus!
Verkoop jezelf
Als niemand je wil dan moet je jezelf een beetje exclusief maken. Doen grote bedrijven al jaren. Lelijke producten worden ineens hip en cool omdat ze vet duur zijn. Duur staat voor exclusief. Dus meld je aan als bij een escort/gigolo service en verkoop jezelf. Of richt je eigen service op. Succes gegarandeerd en hoe duurder je bent: hoe meer mensen je willen.
Voer een paringsdans op
Iedereen houdt van mensen met soepele heupen. Als iemand goed kan dansen dan kan diegene waarschijnlijk ook trucjes in bed. En dat wil iedereen natuurlijk. Als iemand uit de maat stoot tijdens een potje krikken is dat mega irritant. Dat is alsof iemand je telkens onderbreekt in je verhaal. Ga de straat op, zoek een lekkertje uit en laat zien wat je kan. Als je slim bent neem je ook een wingman of -woman mee die nét iets minder goed kan dansen. Dan maak je gegarandeerd indruk op je potentiële lover.
Maak je eigen datingapp
Maak een datingapp waar jij de enige optie bent om te daten. Geen concurrenten die lekkerder en leuker zijn dan jij. Want iedere keer als je wordt weggeswiped, verschijn je gewoon nog een keer. En nog een keer. Net zolang tot ze je liken. Kan gewoon niet fout gaan dit. De Britse Shed Simove heeft het voor je getest en had in no-time meer dan 100 matches.
Breng eten
Liefde gaat door de maag. Iedereen houdt van eten. En niemand kan pizza weerstaan. Kortom: als je gratis pizza aan potentiële lovers geeft, moet je wel scoren. Bak een diepvriespizza af, haal er eentje bij de Italiaan of ga zelf aan de slag. Ga met je pizza naar het centrum van je gehucht, dorp of stad en bied alle lekkertjes die je tegenkomt pizza aan in ruil voor een date. Of ga naar de plaatselijke studentencampus en bel gewoon overal aan. En als het niet lukt heb je in ieder geval nog pizza. En als je pizza hebt dan heb je ook een beetje liefde. #allesispizza #pizzaisalles
Doe de lokroep
Vogels die tjilpen zichzelf een ongeluk om een lekker tortelduifje te scoren. En bij mensen werkt dat net zo. Maar ieder hapje houdt weer van een ander hitje. Als je een Hollander wil regelen dan werkt het nummer ‘Ademnood’ van Linda, Roos en Jessica erg goed. Of het hele repetoire van rapper Sjors. Val je toch meer op Franse lekkertjes dan ga je voor: ‘Eet veel bananen’ van Zanger Rinus. Worden ze helemaal wild van. En voor een Russisch lekkertje ga je voor: ‘Cowboys en Indianen’ van de Dikdakkers. Hebben we vet onderzocht enzo. #succesgegarandeerd
Eenzaam thuiszitten is niet nodig. Trek eropuit en ga op avontuur. Single zijn is fantastisch! Maar stiekem wil iedereen eigenlijk wel iemand hebben rond valentijn. Pak die kans!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.