Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Dit zijn dé sekstrends van 2019

  •  
21-01-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
571 keer bekeken
  •  
sekstrends2019art
Vibrators, fleshlights, ghosting en handboeien zijn zó 2018. Als je in 2019 nog een beetje trendy wil neuken moet je meer uit de kast trekken. Wij nemen alle trends met je door, zodat jij tot een trendy hoogtepunt kan komen.
Dacht je dat modetrends al moeilijk bij te houden waren? Heb je eindelijk die skinny in je kast hangen, zijn flared jeans weer in. Loop jij in je panterprintje, terwijl zebra nu helemaal het ding is. Maak je broekje dan maar vast nat voor de sekstrends. Want in seks bestaan misschien nog wel meer trends dan in de mode! Welke speeltjes we gebruiken, welke relatievormen we hebben, elkaar bevredigen terwijl je allebei aan de andere kant van de wereld zit, hoe de techniek ons aan onze trekken laat komen, hoe dirty we talken, wifi-speeltjes, (open) relaties, welke dating-apps we gebruiken om te scoren; het wordt allemaal door trends beïnvloed.

Dit artikel is trouwens geschreven met een knipoog. Laten we beginnen bij iets wat tijdloos is: consent. Want zolang je seks met consent hebt en allebei lol hebt in wat je doet is alles natuurlijk helemaal prima. Of je nou de trends volgt of niet. Maar als je zin hebt om een ware sekstrendsetter te zijn, of gewoon nieuwe dingen te proberen, lees dan verder.  

Open relaties en polyamorie
Polyamorie is natuurlijk niks nieuws. Maar volgens experts wordt 2019 hét jaar dat deze vorm van relaties meer geaccepteerd en mainstream wordt. Monomagie blijft voorlopig wel de norm maar steeds meer mensen zullen gaan experimenteren met open relaties en andere relatievormen. Fifty Shades Of Grey liet ineens iedereen en z’n moeder kennismaken met BDSM. Datzelfde gaat er nu gebeuren met open relaties, wordt verwacht.

Sekspoppen
Yes, sekspoppen! En nee, dan bedoelen we niet die ordinaire opblaaspoppen met een paar gaten. Maar echte realistische sexy mannen en vrouwen van levensecht materiaal. Dat sekspoppen leuk zijn wist je natuurlijk allang. Misschien heb je ons pop-up bordeel met sekspoppen zelfs wel bezocht. Ook in 2019 blijven sekspoppen hot. Volgens sekstoy-ontwikkelaar Lelo gaan we het ooit allemaal een keer doen met een sekspop. Schaf er dus maar vast één aan, als je niet achter wil blijven. Zo’n pop is trouwens niet goedkoop, dus goed sparen! Of met je voetbalclub allemaal geld inleggen voor een pop, condooms én een fles desinfecterende gel. ;)

Artificial intelligence
Deze hangt een beetje samen met de sekspoppen. Maar je hebt sekspoppen en je hebt sekspoppen! Sommige high-end modellen hebben namelijk features als een hartslag en zelfs een ademhaling. Hoe levensecht wil je het hebben! In 2019 wordt het begin van een AI-revolutie op het gebied van seks verwacht. Seksspeeltjes en -apparaten zullen binnenkort in staat zijn om de patronen en voorkeuren van jouw genot te leren en zich persoonlijk aan jou aan te passen. Je speeltje of pop weet straks dus precies wat jij lekker en geil vindt en zal dat onthouden. Dat scheelt weer, die hoef je niet 100 keer te vertellen wat jouw meest gevoelige plekje is. Het apparaat doet dat aan de hand van je (versnelde) hartslag en ademhaling en merkt zo precies of ie het goed doet of niet. Je vibrator zet zichzelf straks op precies de goede stand en snelheid, en je sekspop heeft al snel door of jij into dirty talk bent of niet. Ideaal! Hoef jij alleen nog maar achterover te gaan liggen.

Single vrouwen
Nope, je hebt geen man of vrouw nodig. Misschien alleen een pop dus. Want één van de grootste trends die we in 2019 gaan zien is een grote stijging in het aantal single vrouwen. Die daar zelf voor kiezen en helemaal chill mee zijn. Volgens de voorspellingen blijven vrouwen ook langer single. In 1971 trouwde de gemiddelde vrouw op een leeftijd van 22,4 jaar, in 2018 was dat 31 en in 2019 wordt verwacht dat deze leeftijd nog hoger oploopt.

Mannelijk genot
En dan met name seksspeeltjes voor mannen. Vrouwen worden natuurlijk al jaren doodgegooid met speeltjes op ladies nights, online, op beurzen en tijdens gezellige dildo-party’s bij Karin thuis. Maar mannen hebben nog wat in te halen op het gebied van seksspeeltjes. Volgens Lelo gaat de speeltjesindustrie zich in 2019 vol op de mannen richten. Maak je borst, eh gaatje, dus maar nat mannen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.