Spuiten en Slikken

Zo wordt jullie seks pas echt geil!

  •  
06-03-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1310 keer bekeken
  •  
uppie gradie
Aan lolly’s wordt gelikt. Tongetjes twisten op bepaalde plekken. En jullie bouwen een conditie op waar iedere marathonloper jaloers op is. En dat is verdomme een potje geil hé. Maar na een tijdje ken je elkaars lichaam en wordt het wekelijkse wipje saai. Hoeft niet. Want jullie kunnen beide wel geile shit bedenken. Maar hoe vertel je de ander waar jij écht lekker op gaat?
Beetje lastig
Dat kan best lastig zijn. Als je er bijvoorbeeld over fantaseert om anaal genomen te worden door Pino. Of als je graag een keer aan de tarrels van je partner wil knabbelen. Of als je het liefst nog tien andere mensen wil uitnodigen voor een flinke gangbang. Zijn allemaal best wel bommetjes die je niet zómaar even dropt.
Oplossing
Maar er is een oplossing voor. Meerdere zelfs. Er zijn namelijk verschillende websites waarmee je jullie gezamelijke fetisjen kan vinden. Handig hè? Misschien kan je hierdoor bijvoorbeeld eindelijk je fistfuck fetisj uitproberen, feest! #fistfissa En het is vrij simpel. Jullie vullen beiden onafhankelijk een flinke vragenlijst in. Met vragen over allerlei geile dingen. En daarna laat de website alleen de geile neukdingen en fetisjen zien waar jullie beide lekker op gaan.
Eerlijk invullen
Je moet die lijst natuurlijk wel eerlijk invullen. Anders schiet het niet op. Maar wij vinden dat ieder stelletje dit een keer gedaan moet hebben. Seksfantasieën moeten werkelijkheid worden. Wordt je seksleven veel beter van. Is geil enzo. Dus surf snel naar deze of deze website. En upgrade je seksleven!

Meer over dit onderwerp