Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

8 x De beste ontmaagdingsverhalen

  •  
03-01-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
6972 keer bekeken
  •  
ontmaagding2
Iedereen herinnert zich zijn of haar eerste keer. Omdat ie vet gênant was, heel pijnlijk of juist super chill. Of omdat je moeder binnen kwam lopen met een pot thee en koekjes. Wij zetten de beste verhalen voor je op een rijtje.
1. “Tijdens mijn eerste keer kwam ik er pijnlijk achter dat de ingang van de vagina véél lager zit dan ik dacht. Ik kan me ook niet herinneren dat ik ooit eerder een vagina had gezien. Op de een of andere manier dacht ik dat ‘het gat’ aan de bovenkant zat, in plaats van ver tussen haar benen. Dat ontdekte ik pas toen ze na vijf minuten stoten zei dat hij er helemaal niet in zat.”

2. “De eerste keer seks was op de bank bij mij thuis. Ik werd van achteren genomen, wat vrij pijnlijk was maar gelukkig werd er snel klaargekomen. Toen hij ‘m eruit haalde zat er flink wat stront aan de knikker. Ik schaamde me heel erg waarop hij vervolgens vroeg: “heb je jezelf wel gespoeld?”. “Wat?”, vroeg ik. “Mijn mond??!”. “Nee, je kont”, zei hij.”

3. “We waren op familievakantie en ik mocht mijn vriendinnetje meenemen. Mijn ouders waren even weg en we hadden het huisje voor onszelf. Dachten we. Mijn moeder kwam eerder terug omdat ze zich niet goed voelde. En dat was precies het moment dat ik hem voor de eerste keer in mijn vriendinnetje hing. Never forget.” 

4. “Mijn eerste keer was met mijn vriendje, bij hem thuis. Hij was nogal groot geschapen en we hadden het al een keer of drie geprobeerd, zonder succes. Hij was gewoon te groot en ik te strak. En we waren allebei veel te gespannen, waardoor het nogal stroef ging. De vierde keer lukte het eindelijk en toen kwam hij na de eerste stoot klaar. We moesten allebei keihard lachen en de volgende ochtend hield hij het gelukkig wat langer vol.”  

5. “Ik stak hem in het verkeerde gat. Echt, hoe dan?! Gelukkig was ze er heel chill over. Zij was een behoorlijk stuk ouder dan ik en al best ervaren. Waarschijnlijk ook met anale seks dus. Toen ik hem erin stak, gelukkig wel met condoom en glijmiddel, voelde het mega strak. Ik dacht nog: ik moet wel een hele grote lul hebben zeg. En voelde me zelfs een beetje trots. Ik zat er nog niet eens écht ver in. Tot ze me stopte en vertelde wat er aan de hand was."

6. “Mijn ontmaagding was heel heet. Niet omdat het zo spannend was, maar omdat mijn haar in de fik vloog. Ik had heel romantisch allemaal kaarsjes rondom m’n bed gezet. Ja hallo, ik was 15 en dom. Tijdens de seks ging het er best ruig aan toe, waardoor ik niet direct doorhad dat mijn staart in een kaars hing. Pas toen we een soort verschroeide geur roken. Mijn haar dus.”

7. “Ik kreeg het condoom niet om. Gewoon niet. Geen idee wat ik aan het doen was toen het uitgelegd werd bij biologie. De eerste keer dat ik het condoom probeerde om te doen had ik hem eerst helemaal uitgerold en probeerde daarna m’n lul erin te steken. Ging niet. De tweede keer probeerde ik hem zonder uitrollen eromheen te doen; werkte ook niet. Er zijn die avond denk ik een stuk of 7 condooms verspild, voordat de achtste redelijk lukte. De dag erna ben ik blijven oefenen. De seks was trouwens vrij kut, omdat we door al dat gepruts totaal niet geil meer waren.”

8. “Het begin was best relaxt. We waren samen op mijn kamer en na een beetje gefriemel kwam dat moment op het condoom om te doen. Ik op haar liggen en langzaam erin glijden. Ik weet nog dat het gevoel van erin gaan echt als een overwinning voelde. IK WAS EINDELIJK GEEN MAAGD MEER. Maar mijn kamerdeur kon helaas niet echt op slot. En mijn moeder had de nare gewoonte om één keer te kloppen en vervolgens direct de deur open te doen. Ondanks mijn keiharde NEE! Dus lagen wij daar een beetje naakt onder de dekens in elkaar terwijl ze rustig mijn was aan het ophalen was. Of ze doorhad dat wij voor het eerst lagen te seksen heb ik nooit gevraagd. Als dat wel zo is dan had ze echt actrice moeten worden."

Hoe was jouw ontmaagding? Mail ons op spuitenenslikken@bnnvara.nl en misschien zit je (ANONIEM!) in deel twee! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.