Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

7 x Jullie beste ontmaagdingsverhalen

  •  
09-01-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
9466 keer bekeken
  •  
ontmaagdingsss2
Vorige week schotelden we jullie een aantal epische ontmaagdingsverhalen voor. Met daarin de oproep om ook jouw ontmaagdingsverhaal met ons te delen. En we kregen een shitload aan mails binnen. Inclusief sappige details. Dus die delen we natuurlijk graag met jullie. Anoniem natuurlijk! Dikke thanks.
1. “We lagen superkrap in mijn eenpersoonsbed op klaarlichte dag met de gordijnen open. Dat maakte mij als vijftienjarig meisje vet onzeker. Na wat friemelen deed hij een condoom om en gebeurde het. Tijdens het stoten floepte zijn piemel er ineens uit en stootte hij mis. Opeens voelde ik dat het wel erg nat was daarbeneden dus riep ik dat we moesten stoppen. Het condoom was gescheurd en er was overal bloed. Ook in mij! We renden naar de badkamer en het bloed bleef maar uit mij stromen. Ik denk dat ik wel 20 minuten met mijn benen wijd in de douche heb gestaan. Terwijl hij boven de wc hing te kotsen. Toen we zijn kleine vriend beter bekeken, bleek zijn voorhuid gescheurd. Nog meer kotsen dus. Mijn moeder heeft mijn lakens uitgewassen, maar er verder nooit iets over gezegd. Thanks mam.”

2. “Ik heb mijn vriendje ontmaagd. Weken, zelfs maanden, ben ik bezig geweest met de voorbereiding. Op internet kon ik alleen maar tips vinden voor de ontmaagding van een vrouw. Ik heb allerlei tips gevraagd aan mijn broers en huisgenoten. Uiteindelijk was het moment daar. Veel kaarsjes, chille muziek en rust. Hij was superhard en ik nat van al het glijmiddel. Hij zat nog geen tien seconden tussen mijn benen en toen kwam hij al klaar. Zonder geneuk. Hij was superblij. Gelukkig duurt de seks tegenwoordig langer en weet hij mijn kutje wél te vinden.”

3. “Wij konden allebei het gaatje niet vinden. We snapten wel wat waarin moest, maar het lukte voor geen meter. We waren allebei nog maagd en veel te gespannen. Ik was te krap en hij kon hem niet stijf houden. Echt heel gênant. We keken op internet nogmaals hoe het nou moest. Pas een paar maanden later met drank op wilde het lukken. Daarna waren we net twee konijnen.”

4. “Het was Valentijnsdag en we waren alleen thuis. Smakkend aan een pizza shoarma vertelde ik dat ik wel zin had. Hij was zo blij als een kind. Eindelijk ging onze eerste gebeuren. Hij had overal kaarsjes neergezet, maar die stonken enorm. Het duurde zeker drie uur en het lukte amper. Na afloop bracht zijn pa me thuis en ik kon amper zitten door de pijn aan mijn schrale grot.”

5. "De dag was aangebroken dat ik en mijn vriendje zouden gaan seksen! Ik wist van vriendinnen dat de eerste keer seks veel pijn zou doen. Dus daar had ik me op voorbereid. Toch hielden de verhalen me niet tegen en daar gingen we (Na mijn vriendje eerst uitgelachen te hebben, omdat ik nog nooit een piemel met condoom had gezien.)! Ik lag als een zeester onder hem met mijn ogen dichtgeknepen en mijn handen in vuistjes gevouwen, wachtend op de pijn. Maar de pijn kwam niet. Ik heb ook niet genoten, want ik lag alleen maar te wachten op dat schurende gevoel. Mn vriendje vond mij er ook maar raar bij liggen."

6. "Mijn ontmaagding was redelijk awkward. Ik was voor het eerst samen met mijn maten op vakantie in Lloret de Mar. De eerste avond stappen was het al raak en nam ik een chick mee naar huis. Ik was zo onzeker dat ik hem er niet meteen in durfde te stoppen. Zo onzeker dat ik haar uit spanning eerst een half uur lang gebeft hebt. Ik dacht: dan kan ik in ieder geval niks verkeerd doen. Naar verloop van tijd bedacht ik dat ik nu toch maar eens van mijn maagdelijk af moest komen. Ik pakte een condoom en rolde deze verkeerd om. Tijdens het openscheuren van de verpakking van de tweede trilde ik zo erg dat ze vroeg wat er aan de hand was. Ik had niet verteld dat ik maagd was. Na een tijd prutsen zat ie erom en kwam ik na tien keer stoten klaar. Ze moest lachen en zei: “Dat was snel”, waarop ik zei: “Sorry, lieverd”."

7. “Ik had al vier jaar een relatie, maar nog nooit seks met hem gehad. Toen de relatie al bijna aan zijn einde was had ik een huisfeest waar ik een jongen ontmoette. Het klikte meteen. We hadden de hele avond gepraat en besloten buiten een stukje te gaan lopen. Vet koud, want het was eind oktober. Na lang mezelf tegen te houden begonnen we te zoenen. We raakten erg opgewonden en hebben het uiteindelijk tegen een muur bij een basisschool gedaan. Nu, een jaar later, zijn we nog steeds friends with benefits.” 

Delen: