Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

5 Bizarre sexy kalenders voor 2017

  •  
04-01-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
315 keer bekeken
  •  
#elkedageenfeestje_992374488.png
Door Facebook zijn kalenders een beetje overbodig geworden. Als iemand jarig is dan krijg je gewoon een melding. Maar toch blijft het leuk om zo’n ding in je plee te hangen. Als er tenminste leuke plaatjes op staan. Maar welke kalender moet je kopen? Hier in ieder geval een beetje inspiratie voor je. 
Vissen
Hou je van vissen? Wat dacht je dan van een kalender vol chicks die met karpers poseren! Iedere maand zie je een heerlijk visje dat ondeugend poseert met een lekkere chick. Die redelijk naakt is. Echt een aanvulling op iedere muur. 
Doodskisten met chick
Deze kalender is perfect voor iedereen die van vakmanschap houdt. De kisten zien er gelikt en gelakt uit. En in sommige maanden komt er een tepeltje voorbij. Ook leuk om je schoonouders cadeau te doen. Omdat je zo van ze houdt.
Sexy taxichauffeurs
Als je ‘s avonds laat naar huis wil dan zijn taxichauffeurs jouw steun en toeverlaat. Ze rijden je van A naar B voor een beetje. En als je geluk hebt draaien ze ook nog eens lekkere hitjes voor je. Deze exemplaren mogen je vast wel even over de motorkap gooien.
X-ray pin up kalender
Hou jij van anatomie, pin up en vrouwen? Deze X-ray pin up kalender staat vol lekkere hapjes die tot het bot naakt zijn. In allemaal sexy pin up poses. Veel naakter dan dit wordt het niet.
Chicks met mest
Juist. Vrouwen die poseren met een beetje stront. Wie wil daar nou geen kalender van? Poep is een prachtig iets. Met een beetje mest groeien planten sneller. En een potje poepen is ontzettend lekker. En als mensen zeggen “Wat een schijtkalender!” dan is dat gewoon positief.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.