101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Je kan niet meer om Jack heen

  •  
02-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
85 keer bekeken
  •  
jackinthebox

Jack komt de scene overnemen, of je het wilt of niet.

Eens in de zoveel tijd duikt er een uniek, zichzelf onderscheidend talent op in de wereld van de Nederlandse hiphop. 101Barz is hét platform voor dergelijke artiesten om zich te bewijzen én om die talenten te ontdekken. Iedere maand wordt er door de redactie dan ook een uitgepikt om hem nader te belichten in de reeks 'Talent van de Maand'. Deze keer hebben we opkomend talent Jack.
Opeens was daar de video ‘Trapjack’ van Jack, normaal zou dat misschien niet zo opvallen, maar als het geüpload wordt op het kanaal van Rotterdam Airlines, dan springt dat er wel uit. Jack kwam op de radar bij RAMG en werd gelijk gesigned. ‘Trapjack’ dropte als een bom en vanaf toen wist Jack de trend door te zetten.
Daarna kwam hij met de track ‘NBA’, een track met een meer wavy geluid. Kort daarna zette hij de ‘Op De Weg’ online, zijn populairste track tot nu toe. Op Spotify al bijna 2 miljoen keer geluisterd en op YouTube richting de millie. Hij laat zien dat hij meer kan dan alleen trap-rap, ‘Op De Weg’ is storytelling en real shit op een heerlijke beat. 
Jack volgde die hit op met de mini EP ‘Driedubbel’, drie tracks waarop hij zijn veelzijdigheid laat zien.  Elke track heeft een andere vibe, dus voor ieder wat wils. Je kan gewoon niet meer om deze youngin’ heen en we gaan de komende tijd nog heel veel van 'm horen. Daarom is hij Talent van de Maand April. 
Delen: