Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

6 monsterlijk lekkere Halloween standjes

  •  
31-10-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
422 keer bekeken
  •  
#pompoenpompen_3778383980.jpg
Vampieren, een sexy verpleegster of een duiveltje. Griezelig geil worden we van Halloween! En wat doe je als je geil bent? Juist! Maar om je catwoman nou op z’n hondjes te doen? Nope. Wij hebben een beter idee! Probeer eens een van deze originele Halloween standjes.  
De mummy
Wikkel jezelf van top tot teen in bondages. Je verovering van die avond mag je vervolgens uitpakken. Wel op voorwaarde dat hij of zij elk deel kust en likt wat uitgepakt wordt. Bonus: je kan de bondages daarna gebruiken om elkaar te blinddoeken. Of vast te binden. Lekker ingewikkeld enzo.

De exorcist

Niet voor beginners! Het klinkt heel simpel. Chick zit bovenop gast. In cowgirl positie. Hij duwt zijn hele lijf omhoog. Tot hij in de klassieke krab positie uit de film The Exorcist zit. Zij kan zijn pik nu volle bak berijden. Maar eh, als je batsbuddy ineens Latijn gaat praten: holy shit! Dan mag je je holy water op hem of haar spuiten.
Freaky Frankenstein
Missionaris, maar dan net even anders. De chick steekt haar armen en benen recht de lucht in. Die mag ze vervolgens niet meer bewegen. Een beetje vreemd, een beetje lekker.
Witchy workout
Deze is lekker voor de biceps! En je pakt gelijk leg day mee. Hoe? Als dude plank je tussen twee (zachte) stoelen. Op je rug! Dus je steunt op je ellebogen en kuiten/voeten. De chick zit cowgirlstyle bovenop. Maar nu dus op de menselijke heksenbezem. #abracadabra

Rammelend rammen
Hoe zouden twee skeletten seks hebben? Wij denken zo: hij pakt haar van achteren. Staand. Zij laat haar bovenlijf slap naar beneden hangen. En twerkt als een skelet zonder spieren. Lekker ramm(el)en!

X-Men
Zij ligt op haar rug en kruist haar benen omhoog in een X. Je kunt haar diep penetreren en met haar clitoris spelen. Voor de vrouw is dit standje ook zeer geil, door de clit-stimulatie en de totale overgave.
Lekker rammelend rammen dus vanavond! Of duik tussen de lakens met een lekkere heks #heksheksekseksseksseks. Oh, en onthoud: voor het zingen de kerk uit werkt alleen bij de exorcist.

Meer over:

halloween, posities
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.